Lifestyle

Porodični dom Une Piale u Valjevu - parče raja na zemlji: Pogledajte gde cela porodica uživa kad žele da pobegnu od beogradske buke

Porodični dom Une Piale u Valjevu - parče raja na zemlji

Porodični dom Une Piale u Valjevu - parče raja na zemlji: Pogledajte gde cela porodica uživa kad žele da pobegnu od beogradske buke

Ima tome već skoro devet godina, kako je otpočela romansa između Une i Stevana Pialea. A sve je počelo, kada se Una uputila u rodno Valjevo, u kome je Steva te godine snimao "Šešir profesora Koste Vujića". Porodični dom Une Piale, bio je nedaleko od seta, pa je sa sestrom u to vreme često sretala glumca, koji nikada nije krio da ga je osvojila već na prvi pogled.

 

 

Od tada, porodični dom Une Piale postao je oaza njihove ljubavi, a kada su na svet stigle Rosa, pa zatim Kata, dvorište u Valjevu, postalo je njihovo parče raja.

Pročitaje: U kući nastane muk... Stevan Piale otkrio šta im se dešava u domu i kako se poznati TAST ponaša prema njemu, ništa nije kako izgleda

 

 

Ušuškano dvorište porodične kuće, prelepa bašta puna cveća i terasa, na kojoj Steva i Una često imaju svoje romantične večeri, postali su prava letnja pozornica, za odrastanje njihovih mezimica.

 

 

Rosa je u valjevskom dvorištu proslavila svoj poslednji rođendan, u društvu porodice i prijatelja, a svaki praznik Pialeovi proslave sa porodicom, uz poslastice iz kuhinje koja miriše na Unino detinjstvo.

Pročitajte: Bajkovito carstvo Rose i Kate Piale - Spavaću sobu ćerkica Una i Stevan uredili su svojim rukama i nastala je magija (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading