Celebrity News

Boris Režak njenu smrt nikada nije preboleo: Umrla mi je na rukama

Boris Režak njen odlazak ne može da preboli

Boris Režak njenu smrt nikada nije preboleo: Umrla mi je na rukama

Antonio Ahel/ATAImages

Posle smrti majke pao je u depresiju

Boris Režak već dugi niz godina izdvaja se po romantičnim pesmama i učešću na brojnim muzičkim festivalima. Njegov karakterističan glas obeležio je i film „Poslednji strelac”, koji je ovih dana na bioskopskom repertoaru. Kada se kamere ugase, Boris je pre svega sin, otac i suprug.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja svog oca obožavam, ali majka je majka – naglasio je Boris Režak, gostujući u emisiji Exkluziv night na Televiziji Prva.

Pročitajte: Oduševili Beograđane! Veče emocija - Pola grada na promociji Rogatih

Popularni pevač, rodom iz Banjaluke, već godinama je u srećnom braku. Sa suprugom i troje dece uživa u mirnom porodičnom životu.

- Svojoj deci uvek govorim: Ja sam nebitan, majka je važna. I tu je kraj. Naravno, ja za njih ginem. Svog oca obožavam. Ali jedna je majka.

Boris Režak izuzetno je bio vezan za svoju majku, koja je pre nekoliko godina preminula od raka. Sa njom je bio do poslednjeg dana.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Iako sam poslednjih petnaest dana stalno bio pored nje, to nisu stvari na koje čovek može da se navikne. Teško je gledati kako ti najdraža osoba odlazi – prisetio se Boris najtežeg perioda u svom životu.

- Osetiš kako srce prestaje da joj radi. I tada joj govoriš poslednje reči Nisi siguran da li ona tebe više čuje, ali joj pričaš. Šta je ona sve uradila za mene, nikada sebi ne bih oprostio da nisam bio uz nju kad je odlazila.

Pročitajte: Preminula je u 47. godini... Smrt koja je promenila Miloša Timotijevića

Borisu je majka preminula na rukama, i to je trenutak koji nikada neće zaboraviti.

- Posle toga čovek ima traumu. Imao sam i ja. Opet, srećan sam što sam taj poslednji trenutak proveo sa njom, što sam mogao da se oprostim - ispričao je pevač.

Komentari (0)

Loading