Celebrity News

Progovorila kuvarica Dragane Mirković: Ovako je izgledao njihov život iza zatvorenih vrata

Razvod Dragane Mirković ne prestaje da intrigira javnost

Progovorila kuvarica Dragane Mirković: Ovako je izgledao njihov život iza zatvorenih vrata

Antonio Ahel/ATAImages

Vest da se Dragana Mirković razvodi nakon 24 godine braka sve je iznenadila. Delovalo je da živi pravu bajku sa Tonijem Bijelićem, sa kojim ima sina Marka i ćerku Manuelu.

Pročitajte:Ko je devojka zbog koje je Toni posle 24 godine braka ostavio Draganu i dvorac vredan milione

To su svedočili oni koji su radili kao posluga u dvorcu Ebenfurt, a kućna pomoćnica je svojevremeno ispričala da je Dragana Tonija svako jutro budila pesmom, spremala mu doručak i nikome nije dozvoljavala da to radi umesto nje.

- Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet sa slaninom i pršutom i doda neku salatu. Tu je i đus ili neki drugi ceđeni sok.

Mirko Tabašević

 

 

- Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih - rekla je za dnevni list Alo! žena zaposlena kod Dragane i Tonija 2020. godine.

Što se tiče Tonijevog ponašanja prema svojoj supruzi, kućna pomoćnica je imala samo reči hvale, tako da nije bilo nikakvih naznaka da će doći do kraha braka.

- Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa: „Mico moja lepa, najlepša si mi i najbolja na svetu!” Baš su par za primer. Ni oko dece se ne raspravljaju, sve rešavaju razgovorom - dodaje izvor i navodi da pevačica ume da se unervozi, ali samo zbog jedne stvari.

M.M./ATAImages

 

 

- Gaga se jedino unervozi kada ima mnogo obaveza van kuće. Jer, ona je porodični tip, živi za kuću i muža, naravno, i decu.

- Ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to ume da je uznemiri, inače je jako staložena i mirna.

Komentari (1)

Loading
Tragedija

21:40 04.04.2024

Zato sto je bilo sve tako divno zato su i pukli A gospodja cistacica vwrovatno jos radi tamo i nesme istinu da kaze Muka mi je vise od snobovijade... svakom kako je sejao