Celebrity News

Haris prvi put o pomirenju sa Melinom: Situacija je takva, deca pate

Haris i Melina Džinović pomirenje

Haris prvi put o pomirenju sa Melinom: Situacija je takva, deca pate

Mirko Tabašević

Haris i Melina Džinović pre nekoliko dana zvanično su okončali svoj brak. Haris Džinović dao je veliki intervju, u kome je pričao o svojim osećanjima, deci i periodu koji je iza njih. Jedan zaključak svakako se mogao izvući, kada su Haris i Melina Džinović u pitanju, pomirenje nije opcija.

Naime, pevač je u velikom intervjuu za emisiju „Scena" otkrio da je suprugu voleo više od života, te da mu je izdaja zbog toga mnogo teže pala:

Pročitajte: Podržavao sam je dok nisam ovo primetio u februaru - Haris izneo ozbiljne optužbe na Melinin račun - To je perfidna izdaja

- Voleo sam je najviše na svetu, naravno, više od sebe sam je voleo. Taj nož u leđa kada dođe onda ima neverovatnu težinu. Ne bi mi bilo okej da mi dođe neko iz čista mira i kaže, znaš šta, više ne mogu ili neću, našla sam drugog frajera i tako dalje, da ja kažem, hajde sve je u redu. Ne može biti sve u redu kada je uloženo tu deset, petnaest, dvadeset godina. Gradite nešto u životu i onda srušite, a to je naš specijalitet jugoslovenskog mentaliteta.

Haris je ujedno otkrio i da deca veoma pate što se porodica raspala, ali da se on u njihov odnos sa majkom ne meša, prenosi Blic.rs:

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Deca i jesu provodnici informacija, ili saznanja, ili nečeg trećeg, ali kako bih vam rekao, mene više to ne zanima. Gotovo, kraj i nema više. Da li su deca ljuta ili ne, šta znam, ne bih da čačkam po njima. Njima je žao sigurno što porodica nije ostala na okupu. I oni će u dogledno vreme otići svojim putem.

Kada su u pitanju Haris i Melina Džinović, pomirenje nije opcija, a pevač ističe da joj više nikada ne bi mogao verovati:

Pročitajte: Sin je jako ljut na nju - Haris nikada neće oprostiti Melini što je rasturila porodicu

- Situacija sa njom je mrtva. Kao da ne postoji. Kako da verujem izdajniku ponovo? To nema smisla.

Ipak, na pitanje o njihovoj ljubavnoj priči, odgovara jasno:

- Mislim da nije promašena ljubav. Imali smo mi ljubav i bilo je jako lepo dugi niz godina, a promašen život nije nikako. Zašto bi bio život promašen? Život se nastavlja, život ide dalje.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (1)

Loading
Dr. G

20:03 02.04.2024

Pomirite se. Ima tu još mnogo ljubavi. Nije lako baciti sve te godine zajedničkog života. Svakom to isto želim i svako od nas zaslužio je drugu šansu.