Celebrity News

Ako mogu žene koje rade od sedam do pet, mogu i ja: Melina sebe smatra tradicionalnom - Ništa mi nije teško

Melina o Harisu govorila nekada potpuno drugačije

Ako mogu žene koje rade od sedam do pet, mogu i ja: Melina sebe smatra tradicionalnom - Ništa mi nije teško

Ata Images

Džinovići su važili za jedan od najstabilnijih parova na estradi, ali njihova ljubavna priča je okončana. Nakon 24 godine par se razveo, a Melina o Harisu nekada je govorila sa puno emocija.

Pročitajte: Haris prvi put o pomirenju sa Melinom - Situacija je takva, deca pate

Pevač je na račun bivše supruge izneo brojne optužbe, između ostalog da nije cenila ništa što je činio za nju. Melina se za sada nije oglašavala, a o svom suprugu je nekada govorila sa puno ljubavi.

- Više nema potrebe da spremamo pet obroka dnevno kao nekada kada smo morali u ishranu da uvrstimo i voće, i povrće, i mleko, odnosno sve ono što je neophodno za kvalitetno odrastanje dece.

Veoma sam se trudila i brinula o njihovoj ishrani dok su bili mali. Sebe oduvek smatram tradicionalnom ženom, postižem sve i bilo bi glupo da se žalim da mi je nešto teško.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Ako žene koje rade od sedam do pet stižu sve, nije korektno da kažem da ja nešto ne mogu. Uz dobru organizaciju postižem sve - govorila je Melina i isticala da je u kuhinji odlična.

- Haris obožava moju pitu! Dobra sam u kuhinji, pa kada poželi, rado mu je spremim. Osim pite, lepo spremam paste i mnoga tradicionalna jela. Ma ništa mi nije teško! Volim da kuvam, pa s vremena na vreme iznenadim ukućane nekim svojim jelom ili im ispunim želju - ispričala je Melina za "Informer".

Haris Džinović je nekada hvalio kulinarsko umeće svoje supruge, ali i svoje.

Mirko Tabašević

 

 

- Postoje jela koja Melina bolje napravi od mene, ali kad smo se upoznali, nije znala ni jaje da spremi. To nije moja zasluga, već njena, ona se angažovala i naučila šta ju je zanimalo.

Kod kuvanja je najbitnije da to voliš jer, recimo, bacio sam šerpe raznoraznih jela dok nisam naučio pravu meru jer ili je preslano ili zagori. A sad je to lak posao - rekao je pevač u emisiji “Ko sam tebi i šta sam sebi”.

Komentari (0)

Loading