Celebrity News

Smetalo joj je kad napunimo pepeljare i ostavimo šoljice: Ceca o Miri Škorić

Ceca I Mira Škorić bile su dobre prijateljice

Smetalo joj je kad napunimo pepeljare i ostavimo šoljice: Ceca o Miri Škorić

Antonio Ahel/ATAImages

Ceca i Mira Škorić bile su dobre prijateljice godinama, a kada je pre više od deceniju i po usledila svađa, čitava javnost ostala je iznenađena.

Pročitajte: Ceca prekinula ćutanje! Dosta joj je da je fanovi Dragane Mirković blate

U početku niko nije verovao da dugogodišnje prijateljice više ne pričaju, ali vreme je pokazalo da je sukob toliko dubok da ne mogu da ga pevaziđu.

Nijedna od njih dve na tu temu nije želela da govori za medije.

Nagađalo se šta je razlog za prekid prijateljstva, pričalo se da je Ceca ta koja je ugrozila odnos jer poslednjih godina pred prijateljima nije imala lepe reči za Miru, ali i da je Škorićeva ta koja je ugrozila prijateljstvo.

youtubescreenshot

 

 

- U bilo kojim odnosima ljudi budu povređeni, da li u prijateljskim ili emotivnim, kada shvatiš da si imao apsolutno prazan hod, nije ti prijatno ni lepo, ali smatram da sve što se dogodi, rasturi i raziđe, da je trebalo tako da se desi, i da postoje razlozi za to i da ne treba žaliti - kazala je.

- Ja ne žalim. Hvala Bogu da svako ko mi nije iskren prijatelj treba da ode od mene i ne troši ni moje ni svoje vreme uzalud - rekla je nedavno Ceca koja je nekada pričala kako izgleda druženja sa Mirom.

- Njoj smeta uveče kada napunimo pepeljare i ostavimo šoljice, onda ona glumi kućnu pomoćnicu, sređuje, pere i ja joj onda kažem: ‘Daj, bre, ostavi to, dođi sedi ovamo’, a ona meni: ‘Ne, ne, mora sve da blista’ - rekla je Ceca tada.

@estradni_hunter_007 #fyp #ceca ♬ original sound - Estradni Hunter 007

 

Komentari (0)

Loading