Celebrity News

On najbogatiji Srbin, a ona razvodom dobila milijarde: Ko su kumovi Meline i Harisa Džinovića

Kumovi Meline i Harisa Džinovića su milijarderi

On najbogatiji Srbin, a ona razvodom dobila milijarde: Ko su kumovi Meline i Harisa Džinovića

Foto: Miloš Nadaždin

Haris i Melina Džinović stavili su i zvanično tačku na svoj brak, ipak, kako i sam pevač ističe, to nije bila promašena ljubav, a njih dvoje više od dve decenije živeli su u skladu.

Iako su pre 22 godine otpočeli svoju ljubav, krunisanu rođenjem ćerke Đine i sina Kana, par se tek 2014. godine venčao na jahti, a njihovo venčanje proglašeno je jednim od najluksuznijih. Kumovi Meline i Harisa Džinovića tada su bili Filip Cepter i Slavica Eklston, bivša supruga vlasnika formule 1 Bernija Eklstona.

Pročitajte: Haris satima davao izjavu, Melina se zadržala jako kratko - Otkriveno šta je kreatorka rekla u policijskoj stanici

Jahta na kojoj su se venčali Melina i Haris bila je usidrena nadomak Dubrovnika, a na intimnom slavlju prisustvovalo je tridesetak zvanica.

Kako su mediji pisali, kuma Slavica organizovala je venčanje na jahti „Maltese Falcon“, jednoj od najluksuznijih na svetu.

Privatna arhiva

 

Kumovi Meline i Harisa Džinovića organizovali su slavlje i spremili poklon, a Melina je svojevremeno za medije otkrila kako je izgledao poseban dan:

– U četiri po podne gosti su prevezeni na jahtu, gde smo im priredili neformalan i opušten doček. Bilo ih je svega tridesetak, to su naši bliski prijatelji i članovi porodice, pa je atmosfera zaista bila intimna. Osim bele haljine i burmi, ništa nije odavalo utisak da nije reč o neobaveznom početku krstarenja sa prijateljima. 

Mark Thompson / Getty Images

 

Čak nismo utvrdili ni tačno vreme venčanja, već smo se u suton, oko pola sedam, popeli na palubu da ispunimo formalnost. Matičarka Tihana Hrnić potpuno se uklopila u ‘scenario’, pa je i taj službeni deo bio nekako kratak, ali intenzivan i romantičan. Nije bilo nervoze i treme, karakteristične za takve događaje. Prezime sam preuzela sa posebnom lakoćom, jer ga od 2003. godine smatram svojim - rekla je tada Melina, koja je nakon razvoda podnela zahtev za vraćanje devojačkog prezimena - Galić.

 

Komentari (0)

Loading