Celebrity News

Haris satima davao izjavu, Melina se zadržala jako kratko: Otkriveno šta je kreatorka rekla u policijskoj stanici

Sukob Meline i Harisa dobio epilog u policiji

Haris satima davao izjavu, Melina se zadržala jako kratko: Otkriveno šta je kreatorka rekla u policijskoj stanici

Antonio Ahel/ATAImages

Da razvod nije lak dokazuju i Melina i Haris Džinović. Ljubav koja je trajala 24 godine je okončana na buran način, a sukob Meline i Harisa dobio je epilog u policiji.

Melina Džinović je navodno upala u kuću u kojoj je Haris ostao da živi sa decom, Đinom i Kanom. Naime, nakon što je Haris dao veliki intervju u kome govori o sada već bivšoj ženi, Melina se posle dužeg vremena pojavila na vratima porodičnog doma na Senjaku.

Pročitajte: Haris prvi put o pomirenju sa Melinom - Situacija je takva, deca pate

Kako piše "Kurir", Haris Džinović je prvi pozvao policiju u vilu na Senjaku i prijavio da je njegova bivša supruga došla nepozvana u njegov dom i da hoće da napravi problem.

Ubrzo nakon toga je policija reagovala i stigla u dom Harisa Džinovića.

I Melina i Haris Džinović su bili u policijskoj stanici.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Ona je dala izjavu i kratko se zadržala, dok je Haris ostao nekoliko sati u stanici policije.

Prilikom dolaska u policiju Melina Džinović je navodno  izgovorila: "Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine", piše "Blic".

Inače, kako ovaj list navodi, Melina je policiji negirala krivicu, a ona i Haris su sve vreme svaljivali krivicu jedno na drugo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Podsetimo, Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu nakon što je sinoć, 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi sa decom, dok se ona, po njegovim rečima, davno iselila.

Nakon haosa koji je nastao, pošto je Haris po savetu advokata pozvao policiju, a Melina navodno nije želela da napusti kuću, pevač je otišao i u policijsku stanicu da da iskaz o celom dešavanju. Njega je u stanicu dovezao sin Kan, a pevač se u istoj zadržao čak pet sati.

Komentari (0)

Loading