Celebrity News

Muž se ne odvaja od nje! Nina Janković doživela nezgodu, bol je neopisiva (FOTO)

Nina Janković doživela nezgodu

Muž se ne odvaja od nje! Nina Janković doživela nezgodu, bol je neopisiva (FOTO)

F.S./ATAImages

Glumica Nina Janković doživela je nezgodu ovog vikenda. Naime, jedan sasvim bezazlen dan u prirodi prerastao je u neočekivan i neprijatan splet okolnosti.

Sa porodicom je Nina vikend provodila na porodičnom imanju, uživajući u prirodi, pripremajući ručak i bezbrižno se družeći sa svojim mališanima Ivankom i Vukašinom.

Pročitajte: Imala je venčanicu iz mašte, Biković skakao i pevao, ali sve je pokvario INCIDENT - Pogledajte šta se desilo na venčanju Nine Janković (FOTO)

Ipak, prelep dan dobio je sasvim drugačiji epilog. Sticajem nesrećnih okolnosti Nina Janković doživela je nezgodu, kada je krompiriće koje je pripremala za ručak, prosula po svojim stopalima.

Vrelo ulje izazvalo je opekotine, te je glumica odmah posetila bolnicu kako bi joj previli stopala. S obzirom na to da joj je hodanje zbog opekotina bilo otežano, njen suprug vozio je glumicu u kolicima, a ona je sve objavila na svom Instagramu.

Instagram

 

Nina je pokazala i kako teče njen oporavak, te da uživa u torti koju je od prijatelja dobila. Stopala su joj previjena, rane očišćene, a mirovanje prepisano, te će neko vreme glumica imati neplanirani odmor, ako bi se što pre oporavila.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading