Celebrity News

Imala je venčanicu iz mašte, Biković skakao i pevao, ali sve je pokvario INCIDENT: Pogledajte šta se desilo na venčanju Nine Janković (FOTO)

Venčanje Nine Janković održano je pre skoro deceniju

Imala je venčanicu iz mašte, Biković skakao i pevao, ali sve je pokvario INCIDENT: Pogledajte šta se desilo na venčanju Nine Janković (FOTO)

Ata Images

Dramska umetnica, koju danas rado gledamo u filmskim ostvarenjima i serijama, sudbonosno da svom emotivnom partneru izgovorila je poslednjeg dana maja 2014. godine. Zaljubljeni par verio se 31. decembra 2012. godine, u novogodišnjoj noći, a nakon petnaest meseci, održano je venčanje Nine Janković i njenog izabranika Mateje Dičića.

U crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu, u prisustvu najuže  porodice i prijatelja, Nina i Mateja obavili su ceremoniju crkvenog venčanja, gde je vesela mlada po tradiciji poželela da nogu svog izabranika nagazi. Međutim, po savetu sveštenika od toga je odustala.

Pročitajte: KAKVA RADOST - Nina Janković ponosno pokazala STOMAČIĆ, svi su presrećni zbog nje (FOTO)

- Tokom venčanja u crkvi tiho sam pitala sveštenika: Kada ja njega treba da gazim, a on mi je u šali odgovorio: Ceo život! Naravno, kasnije nam je poručio kako ne treba to da radimo, već da se volimo pa smo taj deo preskočili.

-Nakon crkvenog venčanja, zahvaljujući našem barjaktaru Milanu Vlajiću, sigurno i na vreme stigli smo do hotela. Koliko god da se trenutno šalim, kada bolje razmislim, na njemu je bio odgovoran zadatak kolovođe - rekla je tada glumica.

Luka Šarac, Vladimir Šporčić

 

Ambijent hotela Zira bio je bajkovito uređen i usklađen po ukusu mladenaca, a na svakom stolu gosti su imali na raspolaganju fotoaparat kojim su beležili atmosferu sa slavlja i time obezbedili jednu od najlepših uspomena mladencima.

Pročitajte: Glumica Nina Janković ne skida osmeh sa lica, evo šta je razlog (foto)

Luka Šarac, Vladimir Šporčić

 

Nini su kumovali kolege sa klase Miodrag Radonjić i Ivan Mihailović, dok su Mateji kumovali drugovi Vojin Gošović i Jovan Kandić.

 

Luka Šarac, Vladimir Šporčić

 

Za ceremoniju crkvenog i građanskog venčanja lepa mlada odabrala je venčanicu Oleg Cassini, a potom se presvukla u elegantnu haljinu boje kajsije, dok je trubače sačekala u nešto kraćoj varijanti i starkama.

 

Luka Šarac, Vladimir Šporčić

 

 

 

Odmah pošto je svom emotivnom partneru i pred matičarem izgovorila sudonosno da, talentovana glumica među neudate zvanice ženskog pola bacila je bidermajer, koji je uhvatila njena imenjakinja Nina. 

- Oduševljena sam bidermajerom koji sam uskladila sa cvećem na svojoj venčanici. Uhvatila ga je devojka mog mnogo dobrog druga sa klase Uroša Jakovljevića - ispričala je tada. 

 

Luka Šarac, Vladimir Šporčić

 

Glumica i njen suprug negde oko pet, šest sati popodne otvorili su plesni podijum uz čuvenu numeru Sway, prateći koreografiju koju su pre toga dobro navežbali.

- Zahvaljujući mojim kolegama sa klase Anki Gaćeši i Ivanu Mihailoviću, uspešno smo savladali plesne korake i sve smo pripremili za jedan dan. Baš mi je drago što se svima dopao naš prvi ples, čak su me i klasići pohvalili - rekla je dan nakon venčanja.

Luka Šarac, Vladimir Šporčić

 

Venčanje Nine Janković i Mateje proteklo je u veseloj atmosferi, pored odabranog benda na bini su se našli i mlada, ali i njene brojne kolege. Pored kumova, ubedljive nastupe imali su Tamara Dragičević i Gordan Kičić.

- Stvarno su me iznenadile neke starije zvanice koje su bile veoma razigrane, počevši od mojih tetki i članova naših porodica, a o prijateljima nema potrebe da govorim.

- Jelisaveta Orašanin i Tamara Dragičević veći deo vremena provele su na stolicama, naravno, isto su se ponele moje drugarice iz Šapca. Vladimir, verenik moje koleginice Nevene Ristić, izveo nam je breakdance tačku. U najkraćem - svi su đuskali - podelila je svoje utiske ona za magazin Story.

Luka Šarac, Vladimir Šporčić

 

 

Ceremonija sečenja svadbene torte upriličena je na terasi luksuznog hotela uz vatromet.

 

Luka Šarac, Vladimir Šporčić

 

Goste su potom razgalili trubači uz koje je svadbeno veselje postalo nezaboravna zabava za pamćenje. 

Luka Šarac, Vladimir Šporčić

 

Svadbeno veselje Nine Janković do detalja je od strane nje i njenog supruga bila organizovana, tako da propustima u samoj crkvi i hotelu nije bilo mesta, ipak dogodile su se neke nepredviđene situacije na koje mladenci nisu mogli da utiču, što je glumicu pogodilo, a nešto kasnije tvrdila je da joj je to pokvarilo utisak sa venčanja.

- Ispred crkve Svetog Marka ima toliko Roma, koji toliko vuku ljude, da im ližu cipele, da žena baca bebu... To je stvarno deo koji remeti i uništava neke od najlepših trenutaka u životu - rekla je glumica i izazvala veliku polemiku u javnosti koja se nije stišavala mesec dana.

Još fotografija sa venčanja Nine Janković pogledajte u galeriji ispod!

 

Komentari (0)

Loading