Celebrity News

Melina Džinović zbog Cece ispisala decu iz škole

Deca Meline Džinović prošla i kroz ovu trazumu

Melina Džinović zbog Cece ispisala decu iz škole

Antonio Anhel / Ata images

Melina i Haris Džinović stavili su tačku na 22 godine dug brak. A čini se da je u ovom trenutku najteže njihovim naslednicima.

Deca Meline Džinović i Harisa ostala su u porodičnom domu na Senjaku sa ocem, i prema pisanjima medijasin Kan veoma je ljut na majku, dok je Đina redovno posećuje u iznajmljenom stanu, u kom se nakon razvoda smestila.

Pročitajte: On najbogatiji Srbin, a ona razvodom dobila milijarde - Ko su kumovi Meline i Harisa Džinovića

Ipak, deca Meline Džinović i Harisa susretala su se i ranije sa traumatičnim izazovima. Naime, svojevremeno su nakon odluke svoje majke menjali i školu, te se navikavali na nove uslove i prijatelje, što takođe zna biti stresno u tinejdžerskom periodu.

Kako je Melina imala sjajne odnose sa brojnim damama sa estrade, svojevremeno je na predlog Cece Ražnatović decu iz jedne prebacila u drugu privatnu školu, u kojoj se nastava pohađa na engleskom jeziku, a u koju su tada išli Anastasija i Veljko.

Miloš Nadaždin

 

- Ja zaista nemam problem sa decom. Oni nisu besni, normalni su, ja sam njima zadovoljna. Njihovi izlasci su normalni, oni rade sve što rade druga deca. Zašto bih ih zaključavala?! Oni izlaze gde treba da izlaze, to je strogo kontrolisano, imaju fino društvo - govorila je o naslednicima svojevremeno Melina.

Komentari (0)

Loading