Celebrity News

Sin Mikija Manojlovića ćuti, ali kad progovori, planine se tresu! Reči upućene ocu bole

Sin Mikija Manojlovića živi povučeno

Sin Mikija Manojlovića ćuti, ali kad progovori, planine se tresu! Reči upućene ocu bole

Ata Images/Antonio Ahel

Sin Mikija Manojlovića mlađe je dete dramskog umetnika, koji je svojevremeno karijeru gradio u Francuskoj.

U sijaset projekata Miki je pokazao svoje glumačke bravure, a za sve to vreme uz njega je stameno i ponosno stajala supruga Tamara Vučković, po majci Zagrepčanka.

Tamara je isto glumica, daleko mlađa od Mikija, ali joj nije bilo važno što je pauzirala karijeru da bi suprugovu ispratila.

Pročitajte: Posle burnog kraha braka u život mu je ušla ona! Upoznajte Tamaru, 20 godina mlađu suprugu Mikija Manojlovića (FOTO)

To su bile kod nas ratne godine. Već početkom rata tada tek venčani supružnici spakovali su kofere i preselili se u inostranstvo, gde su dobili sina Ivana - krunu svoje velike ljubavi koja ni dan-danas ne jenjava, naprotiv, bukti istim žarom.

Dok Miki nastavlja svojim putem i glumi više nego inače, njegova izabranica po povratku u Srbiju odlučila je da se bavi rukovodećom funkcijom i za sada joj odlično ide.

Ona je, naime, direktor Jugoslovenskog dramskog pozorišta, jednog od tri najcenjenija u državi.

Pored ljubavi, skladu porodice, Mikijeve druge po redu, doprinosi velika podrška koja je uzajamna.

O glumačkom paru dosta se toga zna, jedno zato što nemaju šta da skrivaju, a drugo zato što su u intervjuima vrlo slobodni, ipak, o njihovom nasledniku Ivanu može se tek pokoja rečenica videti u štampi i po portalima.

Ata Images/M.M.

 

Čini se da je, za razliku od ćerke Čarne, koja je reditelj i često se pojavljuje na televiziji, sin Mikija Manojlovića odabrao da živi vrlo povučeno, daleko od bleštavila objektiva foto-reportera i crvenih tepiha.

Nikada, čak ni u tinejdžerskom dobu, nije ga zanimala takozvana popularnost, naprotiv toliko je bežao od nje da ni u pozorište nije svrćao.

Oca je svega dva puta gledao, i to u Zagrebu, a tada je, po Mikijevim rečima, stekao potpuno drugačiji utisak o njemu.

- Samo dvaput me je gledao u pozorištu. Bio je na premijeri „Kralja Lira”. Tad je prvi put bio u zagrebačkom HNK, mada je i ranije dolazio u Zagreb. Moja tašta je Zagrepčanka, njegov bratić i rođaka su tu. Gledao je i rekao mi: ‘Ćale, nisam znao da možeš biti takav’. 

- Mislio je na strogoću koju nemam prema njemu, kao 'moj tata može biti i za*eban' - ispričao je svojevremeno za medije dramski umetnik, pa dodao čime se Ivan bavi.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Zabranjuje mi da pustim to što radi. Ostavlja trajni trag, kao da piše dnevnik svog unutrašnjeg sveta. Objavio je tri pesme za koje je napisao i muziku. Traži svoj put. Njegovo pesništvo u ovom vremenu je impresivno, ipak čupam mu reči iz usta. Mladost ne čuje to što govorite - zaključio je za Republiku.

Komentari (0)

Loading