Celebrity News

Volimo akciju i brz tempo: Anica Lazić otkrila čime ju je osvojio 4 decenije stariji Lazar Ristovski

Anica Lazić o Lazaru Ristovskom , otkrila i čime ju je osvojio

Volimo akciju i brz tempo: Anica Lazić otkrila čime ju je osvojio 4 decenije stariji Lazar Ristovski

Instagram/anicalazicofficial

Glumac Lazar Ristovski već drugu godinu uživa u ljubavi sa Anicom Lazić, 39 godina mlađom izabranicom. Njih dvoje se ne razdvajaju, veoma su bliski i posvećeni, dok njihov odnos ne prestaje da intrigira medije.

Par sada zajedno snima seriju „Krunska 11”, a Anica Lazić o Lazaru Ristovskom govorila je prvi put u novom intervjuu, otkrivši čime ju je osvojio njen gotovo četiri decenije stariji partner.

Pročitajte: Devojka Lazara Ristovskog podelila trenutak najveće sreće - Vredelo je, hvala ti, živote (FOTO)

- Lazar i ja smo sličnog temperamenta, volimo akciju i brz tempo, a na energiju Maldiva smo se navikli brže nego što smo očekivali - rekla je glumica za „Alo”, opisujući njihovo putovanje na Maldive.

Da je ludo zaljubljena u svog izabranika, otkrila je i uz fotografiju sa pomenutog putovanja, uz koju je objavila i opis:

 

 

- Kad on vodi, ja ne pitam gde.

- Pre nego što sam te upoznala, bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi - uputila ja ove dirljive reči svom partneru jesenas, a čini se da je njihova ljubav iz dana u dan sve veća.

Komentari (0)

Loading