Celebrity News

Ovako je sve počelo! Anica Lazić priznala kako je osvojila Lazara Ristovskog (FOTO)

Početak ljubavne priče Lazara i Anice za javnost je dugo bio enigma

Ovako je sve počelo! Anica Lazić priznala kako je osvojila Lazara Ristovskog (FOTO)

x/milica nisic

Početak ljubavne priče Lazara i Anice do danas je ostala tajna, kako za medije, tako i za širu javnost, koja je delimično bila oduševljena, delimično zgrožena činjenicom da je sedamdesetogodišnjak uplovio u vezu sa čak 39 godina mlađom devojkom.

Pročitajte: Lazar Ristovski Anicu obradovao najlepšim poklonom koji jedan muškarac može da daruje ženi!

Oni koji život glumca prate u stopu nisu mogli da veruju da mu se nova ljubav ponovo dogodila ubrzo nakon razvoda od Danice Ristovski, sa kojom ima dva sina i kraj koje je proveo više od četiri decenije.

Instagram/anicalazicofficial

 

 

Mnogi među njima pozdravili su glumčevu odluku da prigrli emocije i bez ustručavanja pred svetom pokaže da voli i da ga nimalo ne zanima šta drugi misle na tu temu.

Očigledno je da i njegova izabranica gaji isto mišljenje, zbog čega malo-pomalo objavljuje na društvenim mrežama zajedičke postove, daje intervjue u kojima priča o venčanju, svadbi, vezi, a danas je čak otišla korak dalje i, po mišljenju mnogih, otkrila kako se odvio sam početak ljubavne priče Lazara i Anice.

 

 

Na svom Instagramu ona je objavila fotografiju sa porukom na engleskom jeziku:

"Sve je počelo sa poljupcem."

Naravno da je sve počelo poljupcem, uglavnom sve veze, bile tajne ili javne, tako kreću, ali s obzirom na to da poljubac ne dolazi bez razloga verovanje je da su zapravo svemu prethodili pogledi, razmena energije, možda i udvaranja.

Pročitajte: Ni godinu dana od početka veze Lazar i Anica se posvađali! Teške reči pale nasred ulice

Veruje se da će dosta vremena proći dok glumac i mlada glumica  odluče da o svojim emocijama, pa i samom početku i razvoju veze, progovore za medije.

Instagram/anicalazicofficial

 

Javnost astavlja da prati život zaljubljenog para, za koji se tvrdi da je već otpočeo zajednički život u predivnom stančiću.

 

 

Komentari (1)

Loading