Celebrity News

Da li znate koju je hrvatsku zvezdu Filip Živojinović voleo pre Aleksandre? Kao barbika je, a nimalo slična Priji (FOTO)

Bivša devojka FIlipa Živojinovića velika je zvezda u Hrvatskoj

Da li znate koju je hrvatsku zvezdu Filip Živojinović voleo pre Aleksandre? Kao barbika je, a nimalo slična Priji (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Bivša devojka Filipa Živojinovića šarmantna je i prezgodna pevačica hrvatskog porekla.

Sa suprugom folk zvezde Aleksandre Prijović simpatičnu plavušu, koja je danas udata i ostvarila se u ulozi majke, mediji su dovodili u vezu samo jedno leto.

Pročitajte: Pet godina od rođenja sina, Aleksandra i Filip slave - Mali Aleksandar presrećan (FOTO)

Nažalost, ni hrvatska pevačica Maja Šuput ni tekstopisac Filip Živojinović nisu se udostojili da priznaju svoja osećanja, ako ne pred medijima, onda bar jedno drugome.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Naprotiv, Brenin posinak demantovao je naslove u žutoj štampi i slike na kojima je sve jasno kao dan.

– U Novom Vinodolskom bio sam na porodičnom odmoru. Tamo je bila i Maja. Imamo mnogo zajedničkih prijatelja i istina je da smo dosta vremena provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno - kazao je Živojinović, a svi se pitaju šta je radila njegova ruka na njenom kuku i da li se on baš prema svim svojim drugaricama tako ophodi.

M.M./ATAImages

 

Nadamo se da ne, jer ukoliko bi se nešto slično sada dogodilo, veruje se da bi Aleksandra i te kako reagovala.

Zbog te jedne slike i sijaset situacija koje nisu završile u štampi i na portalima čitavu jesen, zimu, proleće pa i naredno leto spekulisalo se da je bivša devojka Filipa Živojinovića upravo Maja.

Ata Images/M.M.

 

Nagađanja su prekinule neke druge dame, koje su se našle u društvu Bobinog sina, a koje je on takođe nazivao drugaricama.

Pročitajte: Prija se šokirala kad je čula Filipov zahtev - Svađa u porodici, morala da se umeša Brena

Sa Aleksandrom nije imao nedoumice. Prvi susret kom je prisustvovao njihov kum Aco Pejović bio je odlučujući, a svega par godina kasnije poznati par stao je i na ludi kamen.

 

 

Niko nije uspeo da izbroji sve zvanice koje su se našle na Aleksandrinom i Filipovom spisku, ali Maje Šuput kao prijateljice tamo nije bilo, što implicira da ipak nije bio iskren kada je govorio o njoj.

 

Komentari (0)

Loading