Celebrity News

Miloš Bojanić se razveo! Tvrdi da je sporazumno, a supruga mu uzela obe kuće (FOTO)

Miloš Bojanić razvod nije želeo

Miloš Bojanić se razveo! Tvrdi da je sporazumno, a supruga mu uzela obe kuće (FOTO)

ata images/amir hamdzagic

Miloš Bojanić razvod posmatra kao zlo jer razara porodicu, ipak i sam shvata da je to najbolje rešenje u trenutku kada muž i žena više ne mogu da funkcionišu u zajednici.

Pevač, koji je najpre poznat po hitovima, a zatim i učešću u rijalitiju, pokazao se kao izvanredan domaćin, tradicionalista i neko ko drži do pravih porodičnih vrednosti.

Pročitajte: Imam rak kože... Srceparajuća objava Miloša Bojanića, svi šalju podršku (FOTO)

Ne krije da su uprkos velikom imetku koji je stekao njegovo najveće bogatstvo zapravo dvojica sinova i unuci.

Unuka ima šestoro i svakoga od njih posebno voli, a drago mu je što su sa roditeljima nakon toliko godina života u Americi i Kanadi konačno ponovo došli u domovinu da budu bliže njemu.

Kao svaki deka nastoji da im udovoljava, što čini i njegova druga supruga Branka, koja ga je opčinila nakon prvog susreta.

ata images/amir hamdzagic

 

Nešto slično Milošu se dogodilo i sa prvom suprugom Dragicom.

- Eh... nas dvoje, dva Bosančića... Videli se u kafani i ja joj rekao: „Ja bih voleo da ti budeš moja žena“. Tako je i bilo, i posle pet dana mi smo se venčali - počeo je priču Miloš za Republiku pa dodao:

- Ja sam najluđi čovek na svetu, koji se ženi na brzinu. Ma, kakva ljubav na prvi pogled, ja ne znam sada šta je to bilo. To je bilo sviđanje na prvi pogled. Kako čovek da se zaljubi za pet dana, pa to je nemoguće, ja sam budala. Nisam ja sa njom bio 24 sata, mi nismo spavali zajedno, ona je nevina ušla u taj brak - kazao je pevač pa dodao da je upravo to što se sa suprugom kratko poznavao presudilo njihovom braku.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Miloš Bojanić razvod nije želeo, ali u određenom momentu video ga je kao najbolje rešenje i to predočio Dragici koja je potvrdila te su se, navodno, sporazumno razveli.

- Mi smo bili balavci, Dragica 18, a ja 22 godine. Ona mene nikada nije sputavala, uvek me u svemu pratila. Za naš raskid mislim da je najveći krivac baš tih pet dana, nismo se dovoljno upoznali.

Pročitajte: Rodila mu je sinove i čuvala dom, a on ju je OSTAVIO zbog mlađe - Ovo je prva supruga Miloša Bojanića, da li vam je lepša od Branke? (FOTO)

- Mi smo se sporazumno razveli, sve smo se dogovorili. Podelili smo imovinu. Ja sam tada imao dve kuće ovde, kuću na moru i jedan biznis - pekaru. Ona je uzela te dve kuće i pekaru, meni je ostala kuća na moru i nastavio sam dalje.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Mi se nikada nismo posvađali, naša deca nikada nisu čula da se mi raspravljamo. E sada, moram da priznam da je bilo malo problema kada sam se drugi put oženio, ženska sujeta je proradila - prisetio se Miloš trenutaka kada se upustio u vezu sa novom suprugom.

Komentari (0)

Loading