Celebrity News

Ćerka Snežane Đurišić napustila roditeljsku vilu u Beogradu da bi živela OVDE: Jedina fotografija doma u Americi je pred vama

Ćerka Snežane Đurišić niz godina živi u Americi

Ćerka Snežane Đurišić napustila roditeljsku vilu u Beogradu da bi živela OVDE: Jedina fotografija doma u Americi je pred vama

ATA Images

Ćerka Snežane Đurišić sa suprugom, sinom Lukom i ćerkom Teodorom živi u Americi.

Maja je nasledila talenat i lepotu od majke, odlično peva, divno se ponaša na sceni, ali uprkos činjenici da su joj mnogi predviđali blistavu budućnost na estradi, ona je odlučila da život nastavi u inostranstvu, povučeno i daleko od bliceva fotoreportera.

Pročitajte: Spisak gostiju vrvi od poznatih, a dekoracija košta čitavo bogatstvo - Spektakularna proslava punoletstva unuka Snežane Đurišić

Tek povremeno sa porodicom dođe u Srbiju, u većini slučajeva pevačica odlazi kod nje, a postala joj je tradicija da u SAD obeležava praznike, posebno rođendane unuka.

Fanove estradne umetnice godinama je kopkalo kako ćerka Snežane Đurišić živiu Americi, da li se snašla, dobila to što je očekivala i čemu se tamo nadala.

Instagram

 

Spekulisalo se da ima probleme, da radi dva posla, da nije ostvarila američki san, međutim sve navedeno nije istina. Maja je, naime, profesionalno vrlo uspešna.

Svojevremeno je otvorila salon za trajnu šminku, veoma je cenjena u svom poslu, ne krije da su ona i suprug deci obezbedili život iz snova, o kojem većina mališana u Srbiji može samo da sanja.

Iako ne voli da se eksponira i detalje deli s javnošću, pa ni sa pratiocima na Instagramu, ćerka Snežane Đurišić nedavno je podelila sliku iz svog doma.

Pročitajte: Prste da poližeš! Piletinu po receptu Snežane Đurišić sigurno niste probali, a ukućani će je obožavati

U centralnom delu je predivno, s ukusom ukrašena jelka, a tu je i trpezarijski sto od punog drveta sa predivnim stolicama, čime se bar na sekundu moglo zaviriti u privatnost Snežanine mezimice.

Instagram

 

Ovaj mali detalj svedoči da ona živi svoju bajku.

Komentari (0)

Loading