Celebrity News

Sergej Trifunović se odao? Oženio sam se!

Sergej Trifunović se oženio?

Sergej Trifunović se odao? Oženio sam se!

Mateja Stanisavljević/ATAImages

Sergej Trifunović se oženio?

Sergej Trifunović, koji će ove jeseni napuniti 52 godine, dugo je važio za jednog od najpoznatijih neženja u našoj zemlji. Tom statusu došao je kraj kada je upoznao lepu Isidoru Mijanović.

Instagram/Sergej Trifunović

 

„Vreme je da saopštim da se udajem”, poručila je nedavno Sergejeva devojka na Instagramu, uz fotografiju vereničkog prstena.

Pročitajte: Sve, sve, ali deca su deca - Sergej Trifunović sa lepom Isidorom ispuniće najveći san

Međutim, stiče se utisak da je zaljubljeni par već obavio formalnost zvanu venčanje.

Tome u prilog govori i otvoreno pismo, upućeno ekipi filma „Za danas toliko”. U njemu je Sergej Trifunović podelio utiske nakon gledanja filma, ali i naveo jednu zanimljivost vezanu za njegov emotivni život.

Instagram

 

„Dragi moj ‘Za danas toliko’, nisi svestan koliko si me razgalio, nasmejao, raznežio. Ti si najbolji Čehov još od Antona Pavloviča. Želim da te svi pogledaju jer si čaroban. Toliko da sam se posle tebe oženio. Tvoj Sergej Trifunović.”

Poznati glumac od početka karijere trudio se da privatnost sačuva od medija, pa nikada nije pričao o svojim ljubavima. Stoga se ni o Isidori ne zna mnogo. Pojedini izvori navode da je zanima produkcija, a neko vreme je radila i kao voditeljka na Insta televiziji.

Komentari (0)

Loading