Celebrity News

Jednom joj se to dogodilo i više nikad! Goca Tržan o svojoj najvećoj grešci: Nisam htela da abortiram (FOTO)

Problemi Goce Tržan gotovo svi su izašli na videlo

Jednom joj se to dogodilo i više nikad! Goca Tržan o svojoj najvećoj grešci: Nisam htela da abortiram (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Bili mali ili veliki, profesionalni ili privatni, gotovo svi problemi Goce Tržan u nekom momentu bili su tema razgovora pevačice sa novinarima.

Tako se, između ostalog, doznalo da je svojevremeno bila u vezi sa nasilnikom, da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja, pa i da se udala za čoveka za kog se ispostavilo da nije po njenoj meri, dok su nešto kasnije do medija došli i detalji odnosa Gocinog bivšeg muža i njihove ćerke Lene.

Pročitajte: Brat mi je preminuo u snu - Goca Tržan se načisto slomila u emisiji (FOTO)

Htela Goca ne htela kada se prvi put Ivan Marinković pojavio u rijalitiju, sve što je bio dogovor da prećute kako o braku, tako i razvodu, izašlo je pred javnost, a kada se sve već otrglo kontroli, pop zvezda odlučila je da stvar uzme u svoje ruke i ispriča svoju istinu.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Doduše, ona je u početku odabrala da ćuti, zarad sreće svog deteta, nažalost bila je prinuđena da spomene ono što u normalnim okolnostima sigurno ne bi.

Ispričala je Goca za javnost da je Ivan imao zdravstvenih problema zbog kojih ga je policija i hitna odvodila iz kuće, da kao porodilja od njega nije imala nikakvu pomoć, da je pio, bio težak te da joj je učešće u „Survivoru” pomoglo da preseče i razvede se.

youtube printscreen

 

Posle toliko godina više nikome nije čudno kada Ivan Marinković u živom programu televizije Pink spomene Gocu u negativnom kontekstu, i ona i njena ćerka, pa i novi suprug Radomir Raša Novaković, navikli su se na to.

S druge strane, Goca nastavlja da govori o prošlosti kada god je pitaju, bez zadrške.

Nedavno je po ko zna koji put spomenula razvod.

- Ja nisam želela da se moj razvod provlači po novinama i mi kada smo se dogovorili da ćemo se razvesti to je bio dogovor. Međutim, međutim - počela je priču zvezda pa nastavila: 

Marija Mlađen/ATAImages

 

- Moja je greška, ali iz te greške imam nešto što je za mene najbolja stvar na svetu. Prema tome, onda ga ne možemo nazvati greškom.

- Ja sam ostala trudna, pa sam se udala. Nisam htela da abortiram. Mnogo bih veću grešku napravila da sam abortirala - zaključila je pop diva koja se ponosi svojom mezimicom Lenom.

Stalno u prvi plan ističe njenu inteligenciju, telenat, uspehe u školi, socijalno umeće.

Pročitajte: Slika iz detinjstva Goce Tržan zapalila mreže - Svi misle da je to njena ćerka Lena

Većinu od tih stvari nasledila je verovatno od nje.

 

 

Problemi Goce Tržan koji se često provlače po portalima zasigurno su deo njene daleke prošlosti, pa se može zaključiti da upravo iz tog razloga ona sa tolikom lakoćom o njima govori, a govori da bi drugima pomogla, ukazala na grešku i osvestila dame u sličnoj situaciji.

Komentari (0)

Loading