Celebrity News

Muža mi je odvela policija u gaćama: Zbog porodične tragedije Goce Tržan svi plaču (FOTO)

Bivši muž Goce Tržan ozbiljno se razboleo

Muža mi je odvela policija u gaćama: Zbog porodične tragedije Goce Tržan svi plaču (FOTO)

Bivši muž Goce Tržan često putem medija nastoji da diskredituje pevačicu.

S obzirom na to da je rijaliti učesnik, te da je na malim ekranima svaki dan Ivan Marinković ima dovoljno prostora da o svom bivšem braku, supruzi i ćerki Leni ispriča šta god želi, istinito ili ne, čime prikuplja poene kod publike.

Pročitajte: Muke Goce Tržan sa ćerkom tek slede... Figura oca joj je sada najpotrebnija - Lena Marinković je postala neodoljivi mamac za momke

Uprkos pojedinim strašnim optužbama pop zvezda nije se donedavno oglašavala, niti je imala želju da se priseća braka sa Ivanom, još manje da govori o izazovnom periodu koji je doveo do kraha.

Ata Images

 

U jednoj od emisija koju mnogo poštuje, a vodi je njen dobar prijatelj Milan Kalinić "Preživeli" dotakla se apsolutno svega što je tajila.

- Ivan se razboleo. Dobio je encefalitis, odnosno upalu mozga te vrste koja je bukvalno jeziva. Nisam mogla da ga izvedem iz kuće i odvedem kod doktora, jer on mene nije čuo uopšte, bio je kao ranjena životinja. Ne govori, ne mogu da objasnim šta je to uopšte - počela je Goca pa nastavila: 

Pročitajte: Zla, maliciozna, a pre svega ljubomorna! Koleginica oplela po Goci Tržan - Godinama me kopira - Ja ošišam paž, mora i ona!

- Bukvalno kao da si životinju doneo iz šume u kuću i ona se opire, a pri tom ima neverovatnu snagu. Dan pre toga je imao magnetnu rezonancu, jer mu je ispadala hrana iz usta, mešao je red reči u rečenici. Taj encefalitis je jeziv.

Story

 

- Zvala sam kumu i kuma, da mi pomognu, tada sam još dojila bebu i nisam mogla sama. Na kraju smo pozvali i Hitnu pomoć. Ljudi nisu mogli da mu izvade krv, koliko se opirao. Sumnjali su na manjak šećera u krvi. Pošto ni Hitna nije mogla da ga izvede iz kuće. 

- Kada je došla policija, vezali su ga lisicama i u gaćama ga izveli iz kuće, spremni da ga vode u „Lazu Lazarević“, misleći da je lud. Sreća da je kum krenuo za njima i objasnio im da on mora u Hitnu, jer mu nije dobro. Odvela sam dete kod roditelja i brzo stigla u bolnicu.

Luka Šarac

 

-Radili su mu punkciju mozga i tada saopštili da ima encefalitis i da nije dobro, jer može da ostavi ozbiljne posledice. Odveli su ga na infektivnu, bio je na aparatima, ali sada je sve dobro, hvala Bogu. Ipak, da nisam tako reagovala, ko zna šta bi se dogodilo sa njim – prisetila se Goca koja je izlaz iz lošeg braka koji je nakon Ivanove bolesti postajao sve gori videla u Survivoru.

 

 

Postala je učesnica, a po izlasku se razvela. Imala je dovoljno vremena da promisli i da shvati da je za kraj potrebno dvoje.

Pročitajte: Nisu pomogli ni jaki lekovi, ni terapija - Goca Tržan o bolesti supruga Raše - Išao je od lekara do lekara

- Ako sam nakon povratka mislila sam da se vraćam svojoj kući, porodici i da će sve biti super, zatekao me haos. Samo sam ućutala i kada sam shvatila da ja tog čoveka ne poštujem iz milijardu razloga, a samim tim i da ne mogu više da ga volim,odlučila sam da se rastanemo.

 

 

- Razvod je bio jako jeziv, trudila sam se da sve sakrijem od javnosti, ali on je želeo da mi se osveti kroz medije. Ipak, sve bih opet isto uradila da bih imala moju ćerku – zaključila je pevačica, koja je nedugo po razvodu pronašla sreću kraj bubnjara Radomira Raše Novakovića.

 

 

Bivši suprug Goce Tržan s druge strane izlaz je video u rijalitiju, zahvaljujući kojem je čak po drugi put postao otac, a spekuliše se da se i finansijski oporavio.

Komentari (0)

Loading