Celebrity News

Nemojte se iznenaditi ako sedne pored vas: Tamara Aleksić živi kao sav normalan svet

Stil života Tamare Aleksić

Nemojte se iznenaditi ako sedne pored vas: Tamara Aleksić živi kao sav normalan svet

Zoran Škrbić

Tamara Aleksić, jedna od naših najlepših glumica, uprkos brojnim obavezama, pa i popularnosti, živi poput većine vršnjaka. Na sceni pozorišta Madlenijanum ide iz premijere u premijeru, a u slobodno vreme stil života Tamare Aleksić je u skladu sa naslovom emisije njene majke - Živeti kao sav normalan svet.

Zoran Škrbić

 

- Dugo već držim tempo koji sam samoj sebi nametnula. Za divno čudo, sve stižem. Stresno je, ali i uzbudljivo. Iskreno, ponekad mi fali par sati u toku dana, pa i nekoliko dana u nedelji – kaže Tamara, koja je nedavno imala premijeru predstave „Staklena menažerija”.

Pročitajte: Zvezda serije Aleksandar od Jugoslavije u make up tutorialu - Sada shvatam da sam mnogo grešila (video)

Glumica je pronašla idealan način da ne zanemari privatni život.

- Srećom, većinu prijatelja sam ubedila da se dosele u moj kraj. Čuvam njihovu decu, idem kod mojih, obavljam kućne poslove...

Da bi bila u dobroj formi, Tamara Aleksić ne mora da posećuje teretanu, dovoljno je što trči za autobusom.

- Kad nije hladno i kad ne žurim, za mene je vožnja trolom ili autobusom lepa i korisna. Uključim plejlistu, a za svaku ulogu koju tumačim imam posebnu. „Ubacim” se u lik i dok dođem do pozorišta spremna sam za probu.

Milan Maričić/ATAImages

 

- Ako se čovek ponaša normalno, i drugi će imati takav odnos prema njemu – kaže ćerka Tanje Peternek. Stil života Tamare Aleksić je za svaku pohvalu.

- Najvažnija lekcija koju sam ponela iz roditeljskog doma glasi: Budi čovek. Ponašaj se prema svima sa poštovanjem, pristojno i dobronamerno.

Komentari (0)

Loading