Celebrity News

Ćerko, zar i ti? Tamara Aleksić donela odluku koja je njenu majku Tanju Peternek ostavila bez teksta: Povratka više nema (FOTO)

Ćerka Tanje Peternek privlači izuzetnu pažnju

Ćerko, zar i ti? Tamara Aleksić donela odluku koja je njenu majku Tanju Peternek ostavila bez teksta: Povratka više nema (FOTO)

You tube printscreen

Svima je dobro poznato da je ćerka Tanje Peternek, prelepa plavokosa glumica Tamara Aleksić. Svoju prvu ulogu ostvarila je 2012. u filmu „Šešir profesora Koste Vujića“, a zatim je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

Gledali smo je u serijama "Sinđelići", "Jagodići", "Pogrešan čovek", "Radio Mileva" i drugim, a ogromnu popularnost donela joj je uloga Lenke Dunđerski koju je tumačila u filmu "Santa Maria Della Salute".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tamara (@g.aleksic)

 

Tamara danas sigurnim korakom ide kroz svet glume, a zbog talenta i prirodne lepote kojom pleni, upoređuju je sa glumačkim zvezdama kao što su Nikol Kidman ili Skarlet Johanson.

Pročitajte: Stariju svi znate, a evo kako izgleda mlađa ćerka Tanje Peternek (FOTO)

Talentovana glumica ipak pokazuje da je jedinstvena i samo svoja, njen "Instagram" profil obiluje fotografijama bez trunke šminke, često je u prirodi i može se reći da je devojka za primer i uzor mladima jer putem istog propagira prave vrednosti.

Upravo zbog svega navedenog o njoj se naširoko priča i piše i svaki Tamarin korak veoma je medijski propraćen.

Instagram

 

Kada je ćerka Tanje Peternek svojevremeno objavila fotografiju na kojoj se vidi da se tetovirala, dobila je brojne kritike poput onih da joj takav vid isticanja nije potreban, jer je prirodno prelepa.

Instagram

 

 

Ona je svima strpljivo odgovarala, ali nije želela da otkrije da li je tetovaža prava ili ne:

- Najlepše hvala svima na divnim rečima. Ali, potrebe su u svakom čoveku drugačije. Što nas i čini razlicitim i zbog toga posebnim - svojim, sa svojim ukusom. A samo „svoje sviđanje sebe“ se najviše računa, u ne preteranim dozama naravno. Zato nemate potrebu da nadu trošite na moje tetoviranje pravo ili lažno. Sve je do pojedinca - napisala je tada Aleksićeva koja se sada pohvalila još jednom tetovažom na ruci i izazvala mnoštvo reakcija i komentara.

Komentari (0)

Loading