Celebrity News

U aprilu slavi rođendan: Iznenadićete se koliko godina ima Saša Popović

Saša Popović godine ne krije

U aprilu slavi rođendan: Iznenadićete se koliko godina ima Saša Popović

Youtube Screenshot

 Saša Popović godine ne krije

Iako je na sceni punih pet decenija, Saša Popović bio je i ostao sinonim za nove poslovne ideje, poduhvate i kreativnost. Imajući u vidu s koliko žara se iz nedelje u nedelju hvata ukoštac kako sa učesnicima, tako i sa žirijem „Zvezda Granda”, teško je poverovati da je penzioner.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Još je teže povezati podatke iz krštenice sa njegovom nepresušnom energijom. A činjenice su neumoljive. Saša Popović će 24. aprila napuniti 70 godina!

Pročitajte: Ne pričamo već 23 godine - Ovo je jedina osoba sa estrade sa kojom Saša Popović ne razgovara

- Mislim da je na prvom mestu genetika. Osim toga, dugo sam se bavio sportom. Igrao sam tenis i fudbal – otkrio je Saša u jednom intervjuu tajnu svoje vitalnosti.

Kako je naveo, zimi ne vodi računa o ishrani, ali čim sine sunce, odmah praktikuje dijete.

- Najgore je kad se čovek opusti, pa posle kaže: „Od sutra sam na dijeti”. Onda počne sa nekim režimom, izdrži tri dana i posle sve po starom.

Petar Đorđević

 

Saša Popović jedan je od retkih smrtnika koji, skoro sa sigurnošću, može reći koliko vremena mu je preostalo na ovom svetu. Svojevremeno je, zajedno sa Lepom Brenom, posetio čuvenu baba Vangu.

Pročitajte: Davno pre BABA VANGE Lepoj Breni OVAJ PROROK predvideo slavu, spomenuo i strašnu bolest (FOTO)

- Rekla mi je stvari za koje smo Brena i ja mislili da nema šanse da se dogode, a to je da će se raspasti „Slatki greh”. Ispričala mi je i da ću u 47. ili 48. godini postati veliki direktor i imati celu estradu pod nogama.

Saša ju je, između ostalog, pitao i koliko dugo će živeti.

- Umrećeš u 86. godini. Nećeš poginuti, niti ćeš stradati od nekog oružja. Zaspaćeš i nećeš se probuditi – otkrila mu je čuvena proročica.

Imajući u vidu da se mnogo toga dogodilo baš onako kako je rekla da će biti, Sašu Popovića čeka još mnogo lepih godina.

Komentari (0)

Loading