Celebrity News

Davno pre BABA VANGE Lepoj Breni OVAJ PROROK predvideo slavu, spomenuo i strašnu bolest (FOTO)

Zdravlje Lepe Brene spomenuto je u proročanstvu

Davno pre BABA VANGE Lepoj Breni OVAJ PROROK predvideo slavu, spomenuo i strašnu bolest (FOTO)

ATA Images

Zdravlje Lepe Brene za sada je odlično.

Pevačica, koja je slavu stekla osamdesetih godina, i danas važi za najveću zvezdu sa ovih prostora i vodi računa o svom zdravstvenom stanju.

Pročitajte: Prija nije Brenina snaja, ali ONA bi mogla da bude - Sin Brenu i Bobu obradovao vestima, u kuću im ušla ova lepotica (FOTO)

Na prvom mestu, Brena se zdravo hrani. Za razliku od svog surpuga Slobodana Bobe Živojinovića, koji je veliki gurman, obožava da kuva i degustira hranu i piće, ona je izuzetno umerena i tvrdi da svakodnevno vežba.

 

 

Pesma "Duge noge za igranje" nastala je neosporno po uzoru na njene duge noge o kojima se i danas govori u superlativu.

Uprkos činjenici da je zagazila u sedmu deceniju odlično izgleda, još bolje se oseća, a snagu crpe kako na sceni u direktnom kontaktu sa publikom, tako i iz porodice, odnosa sa prijateljicama, ali i na putovanjima.

 

 

Brena je ranije istakla da se okrenula sebi i zadovoljenju sopstvenih potreba onog trenutka kada su sinovi izašli iz kuće, te potražili samostalnost i sreću pod drugim krovom.

 

 

Prazninu u raskošnoj vili na Bežanijskoj kosi nadomestila je odlaskom iz nje, stoga i dalje puno radi, putuje, često gostuje u emisijama. Iako izgleda da je do sada sve što je mogla i umela ispričala, nedavno je otkrila da joj je nekoliko puta proricana budućnost i da joj bogatstvo i uspeh nije predvidela samo Baba Vanga već i neki prorok kod koga ju je odvela pokojna majka.

Pročitajte: Moj sin je doneo odluku - Brena jedva suzdržala emocije, prvi put otkrila gde je Stefan u trenutku kad joj je podrška najpotrebnija

Navodno,  on joj je kazao da će biti popularnija od Tita, da će imati koliko god rukama bude mogla da dohvati a zatim je zamolio, budući da je šećeraš i težak bolesnik, da u njegovo ime zapali jednu sveću kada se obogati, što je ona i učinila.

 

 

Komentari (0)

Loading