Celebrity News

Nikada ne biste pogodili u koju školu je išao Dušan Vlahović: Nema veze sa fudbalom!

Dušan Vlahović

Nikada ne biste pogodili u koju školu je išao Dušan Vlahović: Nema veze sa fudbalom!

A.K. / ATAImages

Obrazovanje Dušana Vlahovića

Dušan Vlahović, jedan od najboljih fudbalera kako Srbije, tako i Evrope, rođen je u Beogradu pre 24 godine. Vanserijski talenat rano su prepoznali fudbalski znalci, pa su za Dušana još pre njegovog punoletstva počeli da se raspituju vodeći klubovi.

Photo by Stefano Guidi/Getty Images

 

Roditelji Dušana Vlahovića uvek su bili ponosni na sportske uspehe svog sina, ali im je bilo važno da obavezno završi školu.

Pročitajte: SVI VAS VIDIMO! Neposredno pred Svetsko prvenstvo: Evo sa kim je u Milanu uslikan fatalni Dušan Vlahović (FOTO)

- Majka je bila jasna: prvo škola, pa fudbal. Otac je imao više razumevanja, ali je deklarativno bio uz majku, da ne bude – ona priča jedno, on drugo. Ipak, znao sam da će mi uvek progledati kroz prste – prisetio se jednom prilikom simpatični fudbaler.

Kao u svemu što radi, i u učenju se trudio da bude među najboljima. U osnovnoj školi je bio odličan đak, a onda je upisao srednju medicinsku.

Marco Brondi/Profimedia

 

Na pitanje da li je tim putem krenuo sa željom da postane lekar ili zbog devojaka, Dušan Vlahović je odgovorio:

- Moja mama, koja je medicinski radnik, posavetovala me je da upišem medicinsku. Mada, zaista je bilo uživanje ići u školu koju uglavnom pohađaju devojke.

Pročitajte: Dušan Vlahović prvi put u javnosti sa devojkom, zbog nje je ostavio italijansku misicu

Imajući u vidu bankovni konto, koji je već sada višemilionski, teško da će Dušanu ikada zatrebati diploma koju je stekao.

Ipak, nema sumnje da je zanimljiv podatak u biografiji „srpskog Zlatana Ibrahimovića”, koji važi ne samo za miljenika navijača već i pripadnica lepšeg pola.

Claudio Degaspari/Profimedia

 

Komentari (0)

Loading