Celebrity News

SVI VAS VIDIMO! Neposredno pred Svetsko prvenstvo: Evo sa kim je u Milanu uslikan fatalni Dušan Vlahović (FOTO)

Fotografije Dušana Vlahovića ne prestaju da se komentarišu

SVI VAS VIDIMO! Neposredno pred Svetsko prvenstvo: Evo sa kim je u Milanu uslikan fatalni Dušan Vlahović (FOTO)

Dok svi željno isčekujemo meč Srbija - Švajcarska, koji će odrediti sudbinu naših reprezentativaca na Mundijalu, u centru pažnje nalazi se između ostalih i reprezentativac Dušan Vlahović koji svojim fudbalskim umećem nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Napadač Juventusa važi za jednog od najboljih igrača našeg tima, navijači ga obožavaju, međutim i među ženskom populacijom važi za jednog od najpoželjnijih te ne čudi činjenica da je povezivan sa mnogim damama. Fudbaler ne prestaje da puni strane kako italijanske tako i domaće štampe, što zbog brilijantnih partija na terenu, što zbog ljubavnog života, a fotografije Dušana Vlahovića nastale neposredno pred Svetsko prvenstvo izazvale su veliku pažnju u javnosti.

Pročitajte: Oglasila se - Elena Kitić otkrila da li je u vezi sa bogatim fudbalerom

Profimedia

 

Kada nije na fudbalskom terenu, mnoge zanima kako provodi svoje slobodno vreme, koje su njegove rutinske dnevne aktivnosti, u čemu uživa i ko mu pravi društvo, a fotografije Dušana Vlahovića sada su otkrile i delić pomenutog.

Pročitajte: U suzama napustio meč - Dušan Vlahović slomljen od bola, sreća nije dugo trajala

Profimedia

 
 

Naime, imajući u vidu da su klupske kolege, te da zajedno na terenu biju fudbalske bitke ne čude kadrovi nastali u italijanskom Milanu na kojima se Dušan Vlahović i Filip Kostić u opuštenim, kežual varijantama šetaju gradom, razmenjuju iskustva i po koju tajnu.

Pročitajte: Čestitamo - Dušan Vlahović na sedmom nebu, fotografija otkriva najlepše vesti

Profimedia

 
 

Nakon obilaska grada, fotkanja sa prolaznicima kojima je pravi doživljaj kada ovakve zvezde ugledaju na ulici, sportisti su se malo opustili i u kafiću, a sudeći po njihovim osmesima i dobrom raspoloženju život u Italiji i te kako im prija. 

Pročitajte: Najskuplji srpski fudbaler - Želja za pobedom je deo mog karaktera

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading