Celebrity News

Volim te: Toni Bijelić se NJOJ obratio javno, svi čestitaju (FOTO)

Porodica Tonija Bijelića nepoznanica za javnost

Volim te: Toni Bijelić se NJOJ obratio javno, svi čestitaju (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Porodica Tonija Bijelića nepoznanica za javnost. Uskoro bivši suprug Dragane Mirković stekao je pravo bogatstvo u Austriji, od automobilizma, preko građevine, do televizije.

Pročitajte:Toni Bijelić potvrdio - Vratio sam se u Beč i moj dvorac Ebenfurt!

Njegovo bogatstvo i dan-danas intrigira javnost, ali on se retko oglašava. Otkako je Dragana Mirković potvrdila da se razvode, mnogi prate svaki Tonijev korak.

Tako je ispraćeno da se vratio u dvorac Ebenfurt, navodno, kako bi pokušao da se pomiri sa Draganom. Bijelić nije izneo svoju stranu priče, a sada je objavio fotografiju bratanice kojoj je javno čestitao rođendan:

- Srećan rođendan i sve najbolje od tvog strica. Voli te tvoj striko - napisao je Toni.

Instagram/Toni Bijelic

 

 

Podsetimo, Dragana je šokirala javnost kada je priznala da se razvodi.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom - kazala je Dragana pa nastavila:

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasem zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak.

Antonio Ahel, M.M./ATAImages

 

 

- Svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Komentari (0)

Loading