Celebrity News

Novak bez srama priznao: Zaljubio sam se, to je onaj prvi nalet ljubavi

Novak Đoković zaljubljen, sve javno priznao

Novak bez srama priznao: Zaljubio sam se, to je onaj prvi nalet ljubavi

Aaron Doster/Getty Images

Da je Novak Đoković zaljubljen u tenis, postalo je jasno još kada je sa četiri godine prvi put uzeo reket u ruke i nikada ga više nije ispustio. Ipak, povodom Međunarodnog dana sporta, 6. aprila, Novak je otkrio kako je ova ljubavna priča, koja je ušla u istoriju, zaista počela.

Pročitajte: Novak mi je rekao da više tako ne možemo - Jelena Đoković o prekretnici

- Zaljubio sam se u to, ja sam terao oca i majku da mi kupe reket i udarao sam satima u zid. Taj prvi nalet ljubavi prema sportu je bio tu i onda je veliko pitanje roditelja, te prve boginje kad ga prođu, ta ljubav prema sportu, šta onda? - otpočeo je Novak te dodao:

- Roditelji jesu mentori životni, naravno i osobe na koje se ugledamo, kada gledamo kakav život želimo da živimo, ali s druge strane, ja mislim da je velika uloga roditelja da nađu mentore.

 

 

Tako da je uloga roditelja veoma bitna, jer su oni naši idoli, prijatelji i mentori u ranom detinjstvu - govorio je Novak u okviru programa „Putem šampiona” Fondacije „Novak Đoković”.

Svoju ljubav prema sportu zaljubljeni Novak Đoković preneo je na sina Stefana, koji od malih nogu redovno trenira tenis, u čemu ima punu podršku svog oca.

Komentari (0)

Loading