Celebrity News

Novak mi je rekao da više tako ne možemo: Jelena Đoković o prekretnici

Novak i Jelena Đoković vole se od srednje škole

Novak mi je rekao da više tako ne možemo: Jelena Đoković o prekretnici

Antonio Ahel/ATAImages

Novak i Jelena Đoković vole se od srednje škole. Ljubav su krunisali brakom 2014. godine kada su i postali roditelji sina Stefana. Sreću je uvećao dolazak ćerke Tare.

Jelena i Novak Đoković venčali su se 2014. i iste godine dobili sina Stefana, a tri godine kasnije na svet je stigla i ćerkica Tara.

Pročitajte: Zbog ovoga sam imao problem u vezi sa Natašom! Godinama kasnije otkrivena istina o ljubavi Koleta i Bekvalčeve

Iako danas uživaju u skladu, oni su prošli i kroz brojna iskušenja. Tri godine od početka zabavljanja stigli su do prelomne tačke, o čemu je Jelena iskreno govorila.

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život, ali u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je „zatvoreno”, ali ja sam se, igrom slučaja, zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji - pričala je Jelena Đoković o početnim danima u Monte Karlu, pa otkrila da im je veza bila na ozbiljnom iskušenju.

Pročitajte: Supernamirnica koju Novak jede svakog dana! Bogata vitaminima, reguliše šećer, a o jednom morate voditi računa

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo... Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti - dodala je ona.

ATA images

 

 

- Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje - ispričala je Jelena.

 

 

Komentari (0)

Loading