Celebrity News

Danas u luksuznoj vili na Bežaniji, a nekad... Pogledajte kako izgleda skromna kuća u kojoj je nekad živela Aleksandra Prijović (FOTO)

Rodna kuća Aleksandre Prijović veoma je skromna

Danas u luksuznoj vili na Bežaniji, a nekad... Pogledajte kako izgleda skromna kuća u kojoj je nekad živela Aleksandra Prijović (FOTO)

M.M./ATAImages

Pevačica čija turneja „Od istoka do zapada” beleži samo rekorde,  Aleksandra Prijović, danas sa suprugom i sinom živi u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi, ipak rodna kuća Aleksandre Prijović u Belom Manastiru u Hrvatskoj, daleko je skromnija.

Sa majkom Borkom, od koje je i nasledila talenat za pevanje, Aleksandra je do preseljenja u Beograd živela u skromnoj, ali ljubavlju ispunjenoj kući.

Pročitajte: Luksuzno čak i za najelitniji deo Beograda - Aleksandra Prijović i Filip Živojinović otvorili vrata porodičnog doma (FOTO)

Za Beli Manastir vežu je posebne uspomene, odrastanje i školski dani, te je nedavno, pred koncert u Osijeku cela porodica posetila rodnu kuću Aleksandre Prijović. Skromni dom nedavno je i renoviran.

- Ja sam spavala sinoć u svojoj kući, naravno. Prvo gde sam otišla jeste moja kuća - ponosno je za medije istakla Prija i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, niko mi nije verovao. Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla.

Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru i bilo je divno, vrlo emotivno, veoma sam srećna - rekla je za Blic.

 

Komentari (0)

Loading