Celebrity News

Omiljeni glumac iz „Igre sudbine” napustio seriju pa razvezao jezik: Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos i BAHATOST

Glumac iz „Igre sudbine” napustio seriju

Omiljeni glumac iz „Igre sudbine” napustio seriju pa razvezao jezik: Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos i BAHATOST

Instagram

Nakon snimljenih više od 1000 epizoda, omiljeni glumac iz serije „Igra sudbine” napustio je seriju.

Glumac Darko Tomović, koji je tri i po godine tumačio lik Tiće Lenjina, publici se obratio na Instagramu kako bi ih obavestio o odluci koju je doneo.

Pročitajte: Nikad nije kasno da se ljubi strasno - Ova zgodna plavuša KOJU SVI ZNATE je osvojila srce Darka Tomovića, upoznajte Ninu (FOTO)

- Najteži posao u karijeri iz više razloga - on ne uključuje saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često zabavno. Njima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im.

A šta je bilo teško? Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost „vrha piramide”, sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali. Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči - napisao je glumac Darko Tomović.

 

 

Glumac iz „Igre sudbine” oprostio se od svoje uloge, a da li će ga u njoj neko zameniti ostaje da vidimo. Glumačka ekipa serije pozdravila je Darka sa puno ljubavi, jer su s godinama oni postali jedna velika porodica.

 

 

Komentari (0)

Loading