Celebrity News

Nikad nije kasno da se ljubi strasno: Ova zgodna plavuša KOJU SVI ZNATE je osvojila srce Darka Tomovića, upoznajte Ninu (FOTO)

Supruga Darka Tomovića je ova prelepa glumica

Nikad nije kasno da se ljubi strasno: Ova zgodna plavuša KOJU SVI ZNATE je osvojila srce Darka Tomovića, upoznajte Ninu (FOTO)

Darka Tomovića poslednje tri godine gledamo u popularnoj domaćoj seriji „Igra sudbine”. Iako je ulogom Tiće osvojio srca publike, mnogi ga i danas pamte kao „Crnogoraca iz serije „Bolji život”. Slavni glumac odrastao je u Beogradu gde je završio „Trinaestu gimnaziju“, a potom i studije na Fakultetu dramskih umetnosti. 

‒ Činjenica je da me i danas prepoznaju po toj ulozi. Koliko se ljudima urezala u sećanje shvatio sam i prilikom nedavnog boravka u Sarajevu. Od policajca na aerodromu do taksiste, svako je imao neku lepu asocijaciju na „Bolji život“, a neki su mi rekli da su seriju prvi put gledali pre polaska u školu ‒ otkrio je jednom prilikom Darko koji je kroz posao upoznao i lepu Ninu koja je na prvi pogled osvojila njegovo srce.

Pročitajte: Supruga i sinovi Alena Ademovića prvi put u javnosti - Ovako izgleda porodica poznatog pevača, evo zašto ih je godinama krio (FOTO)

Luka Šarac

 

Deceniju ipo mlađa supruga Darka Tomovića važi za atraktivnu i negovanu damu koja je, iako je završila glumu, za svoj životni poziv odabrala kognitivni bihejvioralni koučing. Kad im se pre šest godina rodila kćerka Lana, porodična dinamika se promenila i njihov odnos je dobio na kvalitetu. 

‒ Možda sam se po nekim opštim standardima kasnije oženio i dobio dete, ali za lepe stvari nikad nije kasno. Meni se, u odnosu na vršnjake, sve događalo nekoliko godina kasnije. U šali kažem da ću poslednji saznati kad umrem - rekao je glumac za HELLO!.

Pročitajte: Gledali ste je na televiziji, niste znali da je OVA GLUMICA supruga Mikija Manojlovića - Sinoć su izašli zajedno u provod (FOTO)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading