Celebrity News

Ovo je snaja Lazara Ristovskog: Šest godina je starija od njegove devojke Anice - glumica je, a njenu majku svi znate

Snaja Lazara Ristovskog starija je od njegove devojke

Ovo je snaja Lazara Ristovskog: Šest godina je starija od njegove devojke Anice - glumica je, a njenu majku svi znate

Ata Images/Antonio Ahel

Lazar i Danica Ristovski, koji su u braku proveli 42 godine, imaju dva sina – Petra i Jovana. Obojica su odrasli, zreli ljudi koji imaju svoje porodice, ali se nešto više zna o Petru, koji je reditelj. Snaja Lazara Ristovskog, Teodora, i sama je glumica.

Lazarevog starijeg sina, Petra, upoznala je još na fakultetu.

ATA Images

 

- Zvao me je u svoju studentsku vežbu i nekako smo odmah “kliknuli”. Oboje smo bili u vezama koje smo okončali. Počeli smo da se zabavljamo i već 15 godina smo zajedno. Radoholičari smo, ali imamo identičan ukus: gledamo iste filmove, slušamo istu muziku, a tema za razgovor nam nikad ne nedostaje - kaže Teodora.

Pročitajte: Prvo slavlje u porodici Ristovski nakon razvoda - Sinovi Petar i Jovan presrećni, POVOD JE SRCEPARAJUĆI (FOTO)

Lepu glumicu gledali smo u filmu “Bilo jednom u Srbiji”, koji je režirao njen suprug. Ipak, ona tvrdi da protekcije nije bilo.

- Ulogu Zorke nisam dobila tako što je moj muž došao kući, doneo scenario i rekao “evo ti da igraš”, već sam morala na kasting. Ako mislite da je glumcima koji rade sa supružnicima lako, grešite. Mnogi me pitaju da li smo vežbali kod kuće. Nismo - pričala je snaja Lazara Ristovskog za “Hello!” .

Iako je privilegovana što u najužoj porodici ima vrsne glumce, Teodora ističe da svekra i svekrvu ne pita za savet.

- Lazar, Danica i ja smo individue za sebe i ne petljamo se jedni drugima u posao. Naravno, dođu na moju predstavu, ja ispratim šta rade. Uzajamna podrška je prisutna, ali ne libimo se ni da iznesemo kritiku.

Boško Karanović

 

Malo je poznato da Teodora Ristovski ima glumački gen. Njena majka Draga Živanović diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti, u klasi Ognjenke Milićević.

Pročitajte: Tu sam se oženio, dobio decu, to je moj život - Lazar Ristovski sa Danicom proveo decenije na ovom mestu, sada je sve prošlo

Karijeru je izgradila na sceni pozorišta Boško Buha, čiji je stalni član od 1981. godine. Inače, šira javnost pamti je iz filma “Davitelj protiv davitelja”, gde je ostvarila zapaženu ulogu.

- Moram priznati da sam najviše naučila od majke, koja je i sama glumica. Ona je veliki car. Verna mi je podrška i pratilac još od Akademije - otkrila je Teodora.

Luka Šarac

 

Inače, zanimljiv je podatak da je snaja Lazara Ristovskog, koja je rođena 1986, šest godina starija od nove svekrove devojke Anice Lazić.

Instagram/anicalazicofficial

 

Komentari (0)

Loading