Celebrity News

Tu sam se oženio, dobio decu, to je moj život: Lazar Ristovski sa Danicom proveo decenije na ovom mestu, sada je sve prošlo

Lazar Ristovski i Anica Lazić spremni za novu fazu veze

Tu sam se oženio, dobio decu, to je moj život: Lazar Ristovski sa Danicom proveo decenije na ovom mestu, sada je sve prošlo

Način na koji je javno čestitala rođendan glumcu jasno je stavio do znanja da su Lazar Ristovski i Anica Lazić spremni za novu fazu veze. Za komentare onih koji ih osuđuju ne haju previše, a neke javne ličnosti stale su na stranu njihove ljubavi.

Danica Ristovski, sa kojom je glumac u braku proveo 42 godine, dostojanstveno podnosi sve što se dogodilo. Makar tako izgleda pred očima javnosti. Podršku joj pružaju kolege i prijatelji koji su uvek uz nju, a Danica osmeh sa lica ne skida.

Pročitajte: Reči Danice Ristovski kidaju dušu! Pune 42 godine sreće nestale zauvek, a ljubav je bila ogromna

Ipak, sigurno joj nije lako što se život koji je živela duže od četiri decenije raspao. O bivšem suprugu Danica je nekada govorila sa puno ljubavi, kao i o porodičnom gnezdu koje su svili u Zemunu sa sinovima.

 - Najteže je biti prorok u svom selu. Tako kaže poslovica. Niti je Zemun selo, niti sam ja prorok, niti to nameravam da budem, ali dobiti takvo priznanje od sugrađana je velika čast. Ovo priznanje sigurno nije po partijskoj liniji jer ja partijama ne pripadam. Valjda su oni koji su me predložili i odabrali cenili samo moj rad. A radio sam dosta. Koliko dobro i koliko za dobrobit drugih, pa i mog Zemuna, znaju moja publika i moji sugrađani - rekao je svojevremeno glumac koji je proglašen za počasnog građanina opštine Zemun.

- Znam samo da se osećam posebnim što sam Zemunac. Tu sam se oženio, dobio decu, kupio kuću na Gardošu. Zemun je moj život, a prema svom životu smo, bez obzira na to što ga najviše volimo, često nepravedni i grubi.

Ristovski je, kako se navodi, prodao kuću na Gardošu u kojoj je živeo sam posle razvoda od Danice.

- Ristovski je kuću već prodao. Ne živi ovde već neko vreme. Ja ga znam samo iz viđenja. Kad kog sam ga videla bio je namršten, nadrndan. Nikad se nije nasmejao ni javio, a ni prve komšije ne misle ništa bolje o njemu, to znam jer se družim sa njima. Njegovu devojku nikada nisam videla, ali sam čula za njih. Razumem ja sve to, ljubav ne zna za godine, ali mislim da to nije prava ljubav - istakla je za "Blic" komšinica proslavljenog glumca.

Pogledajte još fotografija Anice Lazić sa kojom je Lazar Ristovski u vezi

 

Komentari (0)

Loading