Celebrity News

Sad je stvarno gotovo! Toni nije više u srcu Dragane Mirković: Evo ko je zauzeo to mesto (FOTO)

Dragana Mirković razvod je pokrenula i o tome obavestila fanove čiju veliku podršku ima

Sad je stvarno gotovo! Toni nije više u srcu Dragane Mirković: Evo ko je zauzeo to mesto (FOTO)

Ata Images/M.M.

Svi su verovali da Dragana Mirković razvod od Tonija Bijelića, austrijskog biznismena, nikada neće preboleti. 

Tvrdili su oni koji je ne poznaju najbolje i vode se spekulacijama da joj je rastanak od životnog saputnika, kraj kojeg je provela 24 godine i rodila dvoje dece Marka i Manuelu, izuzetno teško pao.

Pročitajte: Otkriveno šta je Toni rekao Dragani kada se vratio u dvorac u kom ne živi 3 godine

Suze na sceni zbog koncertnog emotivnog naboja poredili su sa tugom zbog propasti braka, a budući da se estradna umetnica samo jednom po tom pitanju oglasila, i to putem zvaničnog saopštenja, niko sa sigurnošću nije mogao da potvrdi niti demantuje potencijalne navode.

Mirko Tabašević

 

Sigurno je da Dragana Mirković razvod ne podnosi lagano i da joj izuzetno taško padaju novinski napisi na tu temu, ali ako se uzme u obzir činjenica da već tri godine ona sa Tonijem ne živi pod istim krovom reklo bi se da je sve ono o čemu danas javnost može da pročita i raspravlja ona davno raspravila i prevazišla.

Milan Maričić ATA images

 

Nastavila je sa humanitarnim koncertima, a snagu i elan crpe iz ogromne podrške fanova koji je konstantno obasipaju pažnjom i dirljivim rečima na Instagramu.

Danas je ona podelila divnu poruku, upravo poslatu od obožavaoca, koja ju je verovatno ganula, a veruje se i sve one koji su je pročitali.

- Znate, o svemu previše vodimo računa. I ona je, Dragana je vodila računa o koreografiji i o izgledu, o pesmi, nastupu, o životu i računima, obavezama, ali je ona stigla da se seti i srca i onih koji u njemu žive.

Instagram/dragana_mirkovic

- Okrenula se nebu i zapevala sa hiljadu drugih srca Glogovcu, Gagi i Mileni, Džeju, Tozovcu, Sinanu, Mihi i Kseniji Pajčin, Mandi.

Pročitajte: Otkriveno šta je Toni rekao Dragani kada se vratio u dvorac u kom ne živi 3 godine

- U jedno srce stali su duša Beograda, pozorišta, umetnosti, narodnjaci i šlageri, u jedno srce stalo je hiljade onih sa kojima nismo stigli da se oprostimo.

- Takav svojevrsni pomen mogao je da učini samo neko ko je živeo sa tim ljudima u srcu, a onda zamislite koliko je i kakvo je kada su na jednom mestu, u srcu Dragane Mirković, svi ovi veliki ljudi za nas večni - napisao je Gagin fan uz njenu fotografiju, a u dnu dodao "Grande".

Ata Images/instagram/draganamirovic

 

Sve pomenuto estradna zvezda podelila je i na svom Instagram profilu.

 

Komentari (0)

Loading