Celebrity News

Svi misle da je odmah živela u izobilju, a evo gde je stanovala Dragana sa Tonijem na početku braka: Često sam plakala (FOTO)

Dom Dragane Mirković danas je raskošni dvorac nadomak Beča

Svi misle da je odmah živela u izobilju, a evo gde je stanovala Dragana sa Tonijem na početku braka: Često sam plakala (FOTO)

Antonio Ahel / ATA Images

Dom Dragane Mirković po odlasku iz Kasidola bila je predivna kuća, koju je s ukusom opremila.

Zbog profesionalnih problema o kojima se kasnije pisalo, ali najpre zbog velike ljubavi prema biznismenu Toniju Bijeliću odlučila je da raskoš i prvo mesto na estradnom nebu napusti i preseli se u Beč.

Pročitajte: Sve u zlatu! Dragana Mirković za rođendan iznenadila sina posebnim poklonom (FOTO)

Tamo su je, kako tvrdi, dočekali novi izazovi.

Iako mnogi veruju da je Dragana odmah živela u izobilju, to nije istina, a o tom periodu prvi put nedavno je progovorila.

Mirko Tabašević

 

- Iz jedne divne kuće iz Beograda preselila sam se u stan od 50 kvadrata u Beču. Nije mi smetalo uopšte, opet kažem, znam šta je ljubav - počela je priču zvezda pa dodala:

- Ne mogu da kažem da mi je bilo baš lako. Bez obzira na to što je Beč blizu i dolazila sam često, ogromna je to promena bila.

- U prvo vreme mi je bilo jako teško, čak sam znala često da plačem. Ali čudno, nikada nisam pomislila da se vratim, a mogla sam naravno, jer sam nekako osećala da je to to i da ja treba tu da ostanem, a za dalje videćemo, šta bude tako će biti - kazala je estradna umetnica koja danas puni hale širom sveta, a za njene nastupe uvek se i dalje traži karta više.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Uprkos životu u drugoj državi, činjenici da je sa pevanjem pauzirala kada je rodila sina Marka i ćerku Manuelu, uspela je da se vrati na mesto koje joj pripada i održi karijeru.

Pročitajte: Kad čovek voli ženu! Suprug Dragane Mirković u noći prvog koncerta u Areni pevačicu doveo do suza

Dom Dragane Mirković u početku bila je skromna nekretnina, ali vrlo brzo zahvaljujući unosnim poslovima njenog supruga situacija se okrenula te danas ona živi u dvorcu.

Petar Đorđević

 

Svi govore o prekrasnom pevačicinom dvorcu, koji sadrži brojne novotarije a tu je i garaža sa voznim parkom koji ni holivudske zvezde ne poseduju.

 

Komentari (0)

Loading