Celebrity News

Modni obračun kakav još niste videli! Sloboda Mićalović i Nina Badrić prošetale istu haljinu: Fanovi na pragu sukoba (FOTO)

Sloboda Mićalović i Nina Badrić gaje međusobno poštovanje

Modni obračun kakav još niste videli! Sloboda Mićalović i Nina Badrić prošetale istu haljinu: Fanovi na pragu sukoba (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel/ R.Z.

Sloboda Mićalović i Nina Badrić već neko vreme gaje isti stil odevanja.

Slučajno ili namerno dve prelepe dame oblače se gotovo identično, što njihovi fanovi primećuju, kao i javnost širom Balkana.

Pročitajte: Prvo je Sloboda bila sa njenim dečkom, a sada je Milena Vasić s Vojinom... Sve potvrđeno na Instagramu (FOTO)

Iako od Nine mlađa čak devet godina, supruga Vojina Ćetkovića voli da nosi ozbiljne komade, ženstvene ali ne previše otvorene, klasične ali ne suviše jednostavne, uglavnom jednobojne, "V" izreza haljine, "oversize" sakoe, šire pantalone, a sve ovo može se prepoznati i u odevanju pevačice rodom iz Hrvatske.

Boško Karanović

 

Istini za volju, za potrebe spotova ili zbog snimanja filmova dve prijateljice umeju itekako da iskoče iz zone komfora i prepuste se stilistima.

Instagram/badrich

 

Ista je situacija i kada je reč o fotografisanju za magazine, gde na nagovor modnih urednika biva istaknuta njihova skrivena strana ličnosti.

Poznato je da Nina i Sloboda lično preferiraju komfor, da uprkos tome što im je moda velika ljubav, u svom ormaru imaju isključivo komade u kojima se osećaju lepo i lagodno.

Posebno im je to važno kada je potrebno da u njima prošetaju crvenim tepihom i poziraju pred objektivima fotoreportera.

Svima je jasno da se Sloboda Mićalović i Nina Badrić vode istim stavom kada su modni trendovi u pitanju, zbog čega nikoga nije ni začudilo kada su se u gotovo istoj haljini pojavile u javnosti.

Ata Images/andreja damjanovic

 

Crvena boja obema besprekorno stoji, te su odabrale da lepo vreme dočekaju baš u komadu takve nijanse.

Pročitajte: Nina Badrić dekorisala kuhinju u bojama mora - Sve izgleda staro, ali zapravo je vrlo skupo (FOTO)

Modni znalci to su primetili, ali i fanovi dramske umetnice i pop zvezde koji su odmah poveli raspravu o tome kojoj haljina lepše stoji.

Ata Images/petar djordjevic

 

Dok su jedni tvrdili da glumica ima bolje noge, drugi su se složili da pevačicin dekolte nije za poređenje, sve u svemu ocena je čista desetka za obe.

 

 

 

Komentari (0)

Loading