Celebrity News

Anđelka Prpić zbog garderobera odlazila kod psihoterapeuta: Evo kako on danas izgleda (FOTO)

Garderober Anđelke Prpić prvi put pred očima javnosti

Anđelka Prpić zbog garderobera odlazila kod psihoterapeuta: Evo kako on danas izgleda (FOTO)

Ata Images Antonio Ahel

Kako izgleda garderober Anđelke Prpić, glumice koju srpski dizajneri s pravom nazivaju najbolje obučenom damom na javnoj sceni, svi su se pitali.

Komičarka je do sada sa fanovima na društvenim mrežama delila delove svog doma na Vračaru. Nešto malo od predsoblja, kuhinje i dnevnog boravka povremeno se moglo videti, u jednom trenu je čak podelila i objavu ćerkine sobice, dok je svoju spavaću sobu, koju deli sa novim suprugom Markom Žugićem, vešto skrivala od očiju javnosti.

Pročitajte: Anđelka Prpić u 20 sekundi od umornog do glow efekta - Trik koji ćete obožavati (FOTO)

Danas je došao red da se i po tom pitanju ogoli, te su se napokon Instagrameri mogli uveriti u to šta sve skriva garderober Anđelke Prpić.

ata images/A.H.

 

Pored toga što važi za jednu od zasigurno najbolje odevenih glumica sa naših prostora Anđelka je i neko ko vrlo otvoreno govori o problemima, bilo da su profesionalne ili privatne prirode, recimo o razvodu.

Budući da je mnogi smatraju ženom iz naroda, povremeno voli da istakne detalje svoje privatnosti kako bi pomogla onima koji je prate i donekle izmenila svest kod ljudi i uklonila predrasude.

ata images/A.H.

 

Među prvima je pričala o poseti psihoterapeutu, a svojevremeno se i za magazin "Story" toga dotakla.

Istini za volju, intervju je bio više modne prirode, ali je i tu glumica vešto uspela da napomene da je važno da, kada ste u problemu, potražite pomoć. Istakla je i da je podrška porodice važna, ali da je ipak mišljenje trećeg nepristrasnog lica presudno.

Ata Images Antonio Ahel

 

S Anđelkom smo tada konkretno razgovarali o modnim trendovima, omiljenim modnim komadima, te nam je objasnila zašto je važno da imate nekoga ko će vam reći: "Ne, nemoj to da kupuješ".

- Najviše mi je u tom pogledu pomoglo iskustvo Marije Krsmanović, devojke koja nas uči da ne kupujemo nepotrebno. Zvuči čudno, ali kroz nekoliko pitanja, recimo, gde ću određenu stvar da obučem, kako želim da se njome predstavim, sa čime mogu da je uklopim, postavlja stvari na svoje mesto - kazala je. 

instagram/andjelkap

 

- Svoj stil sam pročistila i zahvaljujući prijateljici Mariji Kilibardi. Nemam više želju da posedujem i karo, i tufne, i puf. Kupujem klasičniju odeću i stalno sam u potrazi za dobrim farmerkama - zaključila je kroz smeh glumica, koja je nedavno izrečeno mogla i na delu da pokaže.

Pročitajte: Ostavili bebu kod kuće, pa se opustili! Anđelka Prpić u javnosti strastveno ljubi supruga, ne mari ko ih gleda (FOTO)

Njen garderober, duduše pozamašan, ali vrlo moderan, satkan iz ogledala presložen je pod konac, a vidi se da u njemu nema previše stvari jer, kako je istakla, pročistila je svoj stil, pa samim tim se oslobodila i viška stvari koje stalno prebacuje s jedne na drugu stranu i ne nosi ih.

instagram/andjelkap

 

Odličan savet za sve dame koje kubure sa ovim problemom.

instagram/andjelkap

 

Komentari (0)

Loading