Celebrity News

Kuća u Krnjači će biti samo sitnica: Zorica i Kemiš na Kosmaju grade vilu od milion evra

Zorica i Kemiš grade vilu na Kosmaju

Kuća u Krnjači će biti samo sitnica: Zorica i Kemiš na Kosmaju grade vilu od milion evra

Ata Images

Poznato je da kuća Zorice i Kemiša u Krnjači važi za jednu od najluksuznijih na estradi, međutim oni sada grade vilu na Kosmaju, kako pišu mediji, i to vrednu čak milion evra.

Zorica i Kemiš nedavno su posetili Kosmaj i očarani prirodnim lepotama, u dogovoru sa decom, odlučili su da tamo kupe imanje na kome će izgraditi vikendicu sa velikim bazenom i igralištem za unuke.

Pročitajte: Veliko slavlje u domu Zorice Brunclik i Kemiša! Ćerka Zlata i zet Miloš podelili PREDIVNE vesti - Svi čestitaju (FOTO)

- Oni vole svoju oazu mira koju imaju u Krnjači, međutim, godinama pričaju o tome kako bi voleli da imaju vikendicu van Beograda, gde leti mogu da uživaju sa decom i unučićima - počeo je za „Star” izvor blizak porodici i dodao da je nakon posete Kosmaju Kemiš odmah dogovorio sa jednom agencijom za nekretnine pojedinosti o placu koji želi.

- Zorica je zamislila kako kuća treba da izgleda. Želi da sve bude u staklu i drvetu, te su angažovali i arhitektu koji će sve da skocka onako kako su oni zamislili.

Boško Karanović

 

Zoka i Kemiš nisu ljudi koji troše nepromišljeno. Imaju ušteđevinu i žele da ulože pametno. Znaju da će u vikendici provoditi dosta vremena, a nadaju se da će do sledećeg leta sve biti gotovo.

Komentari (0)

Loading