Celebrity News

Veliko slavlje u domu Zorice Brunclik i Kemiša: Ćerka Zlata i zet Miloš podelili PREDIVNE vesti: Svi čestitaju (FOTO)

Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša ima razloga za slavlje

Veliko slavlje u domu Zorice Brunclik i Kemiša: Ćerka Zlata i zet Miloš podelili PREDIVNE vesti: Svi čestitaju (FOTO)

Ata Images

Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zlata pre nešto više od četiri godine roditelje je učinila najsrećnijima kada im je podarila preslatku unuku Milicu koju je dobila sa popularnim pevačem Milošem Vujanovićem.

Ata Images

 

 

Nekadašnja "Zvezda Granda" lako je osvojio srca poznatog bračnog para i odlično se uklopio u poznatu porodicu, a kako i ne bi kada njihovu jedinu zajedničku ćerku drži kao malo vode na dlanu i u potpunosti je posvećen suprug i otac.

 

 

- Moja žena je mene osvojila po svim mogućim kriterijumima koje imam, ima tu mnogo toga, kada bih krenuo da vam nabrajam, mogao bih da vam pričam do sutra. Ali najvažnije je da su nam se energije savršeno spojile. Dodao bih nešto, da sam ja nju osvojio. Što se tiče mladosti i ludosti, proživeo sam to na vreme - rekao je jednom prilikom Miloš koji je Zlati doneo pregršt radosti i ljubavi i učinio je najsrećnijom ženom na svetu.

Pročitajte: Pojavila se i digla prašinu - Ćerku Zorice Brunclik svi komentarišu, a za sve je kriva mamina haljina stara 4 decenije (FOTO)

Iako svoju ljubav ne eksponiraju preterano u javnosti već daleko od znatiželjnih pogleda uživaju u svom braku i roditeljstvu, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša ponekad objavi po koju zajedničku fotku što je i ovog puta učinila, a povod je veoma lep.

Instagram

 

 

Naime, njen suprug je juče napunio 31. godinu, a Zlata je putem "Instagrama" dragom poželela najlepše želje.

Srećan rođendan, volim te - kratko i jasno napisala je ova lepotica ne skrivajući sreću što pored sebe ima takvog čoveka, a pored čestitki koje su pristizale sa svih strana, svi su se složili da su Zlata i Miloš idealan par.

Komentari (1)

Loading
Selektor

18:38 26.07.2023

Prva , naslovna fotografija bi bila podnošljiva da je crno-bela........ ljudi imate li oči ? Kakve su to boje ? Užas i neukus !