Celebrity News

Ona jeste moja prijateljica, ali istinu moram da kažem: Melinina drugarica o razvodu Džinovića

Melinina drugarica o razvodu Džinovića govorila otvoreno

Ona jeste moja prijateljica, ali istinu moram da kažem: Melinina drugarica o razvodu Džinovića

M.P/ Antonio Ahel ATA images

Haris i Melina Džinović nekada su bili jedan od najsrećnijih parova na estradi, a danas su glavna tema javnosti. Melinina drugarica o razvodu Džinovića govorila je otvoreno i priznala da im određene stvari zamera.

Pročitajte: Novi detalji u porodici Džinović - Sve, sve, ali ovome se niko nije nadao

Influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković sa Melinom je godinama bliska, a o njenom braku otkrila je nešto što niko nije očekivao.
 

- Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti.

Ne mislim da, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa, mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi.

Vreme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: "Ne želim da potrošim više, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20..." - govori Hana.

- Razumem i njega i nju. On je povređeni muškarac, imala sam to u životu, "vrati mi moje stvari", polupotrošene parfeme - dodala je ona za "Telegraf" i istakla da je Melina morala biti svesna za koga se udaje.

Instagram/Hana Hadžiavdagić Tabaković

 

 

- Imaš dve strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdilo i ne želi više, i njega koji je povređeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, udala se za Harisa Džinovića. Ajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali... to je istina.

Žena hoće da ide dalje! Daj, čoveče, sjaši! Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog dece, dajte ljudi, saberite se, imate više od 50 godina - zaključila je Hana.

Inače, Haris je proslavio prvi Bajram bez Meline, a društvo mu je pravila Ceca.

Komentari (0)

Loading