Celebrity News

Novi detalji u porodici Džinović: Sve, sve ali ovome se niko nije nadao

Sukob Meline i Đine Džinović u fokusu je medija

Novi detalji u porodici Džinović: Sve, sve ali ovome se niko nije nadao

Mirko Tabašević

Sukob Meline i Đine Džinović evidentno se dogodio, iako su svi mislili da je tako nešto nemoguće jer su majka i ćerka izuzetno bliske.

Mediji ipak s razlogom o tome pišu, a ono što je mnoge navelo na ovu ideju je ponašanje mezimice Harisa Džinovića na društvenim mrežama.

Pročitajte: Skrhana razvodom roditelja Đina se odlučila na ovaj gest - Melina ne prestaje da plače

Naime, Đina, koja ima dosta pratilaca i vrlo je aktivna na Instagramu, otpratila je majku sa kojom je imala komunikaciju kao sa drugaricom.

Instagram / djinadzinovic

 

Poznato je da je Melina pred Harisom pravdala Đinine ideje o promeni izgleda, da joj isto tako nije branila javno eksponiranje, a koliko su majka i ćerka bile upućene jedna na drugu najbolje govori fotografija koja je pre par meseci završila na Đininom profilu.

- Moja mama je bolja riba od svih nas - napisala je Đina, koja očigledno još uvek ima isto mišljenje o majčinom izgledu, ali ne i o njihovom odnosu.

Nakon odluke da ostavi njenog oca, ode u naručje drugome i ostavi nju i brata Kana atraktivna blogerka prelomila je.

Antonio Ahel/ATAImages, Miloš Nadaždin

 

Otpratila je Melinu, što je zasigurno bio težak udarac za dizajnerku koja se ovakvom spletu događaja nije nadala.

Nije mislila kreatorka da će muž ići od jedne do druge TV stanice i pričati o njoj, njihovom braku, pa i razvodu.

Sve se, iz ugla javnosti, otrglo kontroli i mada se Harisova bivša supruga nije izjašnjavala, mediji i javnost stekli su jasnu sliku o svemu što se događalo, pa čak i o tome da je urgirala policija.

Instagram

 

Muzičar je, naime, prvo ispričao da se Melina spakovala i otišla, te da ona tada nije bila kod kuće, posle je priznao da se vraćala po stvari, te da je navodno htela i da ostane zbog čega je on urgirao i pozvao nadležne organe da reaguju.

Pročitajte: Kan i Đina imaju stav o roditeljskoj svađi - Jednoglasno se izjasnili, ovo niko nije očekivao

Reakcija je, međutim, usledila i od njihovih naslednika. Kan je, navodno, prestao da govori sa majkom, a zasigurno je da je ta jedna poseta promenila i ćerkino mišljenje, što je izazvalo sukob Meline i Đine Džinović.

instagram/djinadzinovic

 

U jednoj od emisija muzičar je istakao da u njihovoj porodici nikada nije važilo nepisano pravilo da je ćerka tatina mezimica, a sin mamin ljubimac, da je bilo baš suprotno, a sada se može konstatovati da su oba deteta stala na Džinovićevu stranu.

Oboje, iako punoletni, ostali su da žive sa njim u vili na Dedinju.

Komentari (0)

Loading