Celebrity News

Malo poznati detalji ljubavne priče Ivane Pavković i Petra Mitića će vas raznežiti: Čak dva puta ju je prosio (FOTO)

Brak Ivane Pavković i Petra Mitića počeo je nakon petogodišnjeg zabavljanja

Malo poznati detalji ljubavne priče Ivane Pavković i Petra Mitića će vas raznežiti: Čak dva puta ju je prosio (FOTO)

Ata Images

Brak Ivane Pavković i Petra Mitića sklopljen je pre više od osam godina i važi za jedan od skladnijih na estradi.

Pevač i pevačica pet godina su gajili status momka i devojke, ali kada je Ivana zatrudnela znalo se šta sledi.

Pročitajte: Trudio sam se da smirim svoju ženu - Petar Mitić otvorio dušu - Nećemo da se lažemo da je sve idealno, evo sada ću vam ispričati....

Budući da su oboje tradicionalisti, potiču iz skromnih, ali časnih porodica, javiti roditeljima za trudnoću bilo im je jako teško.

Znali su da je jedino rešenje venčanje, koje su svakako planirali jer se obožavaju i po svemu slažu.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Saznavši da je Ivana u drugom stanju Petar je odmah kupio prsten i svoju dragu na romantičan način zaprosio što je ona, naravno, prihvatila, ipak to je tek bio početak njihove ljubavne priče.

Kako bi se ispoštovali roditelji i svi tradicionalni običaji muzičar je folk umetnicu zaprosio još jednom, ali zvanično pred roditeljima u njihovoj kući, tražeči njenu ruku od njenog oca.

Zajedno su otputovali u Bor, gde je upriličena veridba, a onaj isti impozantni prsten još jednom je završio na Ivaninoj ruci, a ubrzo na desnu ruku ona i Petar dodali su i po burmu.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Venčali su se u "Crkvi svetog Jovana Vladimira" 19. jula 2016. Dok je Ivana bila zadužena za dekoraciju, prostor, venčanicu, odelo i prevoz gostiju koji su dolazili iz cele Srbije, Petar je imao zadatak da angažuje muzičare i sa gazdom restorana dogovori sve oko zakuske i pića.

Lepo su se podelili, ali iznenađenja nedelju dana pred venčanje i na sam dan venčanja umalo su sve pokvarila.

Naime, Ivana je htela jednu venčanicu, ali kako se u trudnoći ugojila više nego što je planirala morala je da je šije po meri.

Naposletku je dobila tačno ono što što je tražila i svi su bili zadovoljni, najviše mladoženja kada ju je video u belom i sa velom.

 

 

- Kada je ušla sređena u venčanici, krenule su mi suze, to je bio prvi i najjači utisak. Takođe kad je došao kum, dok je i u crkvi bilo divnih momenata. 

Ali tu nije kraj situacijama koje su definitivno obeležile početak braka Ivane i Petra. Po povratku sa venčanja oko tri ujutru muzički par zaustavila je policija i pevača, koji je bio za volanom, pitala da li je nešto alkoholno popio. Kada im je spomenuo da ide sa svoje svadbe, nasmejali su se i pustili ih uz opomenu.

Pročitajte: Tri je magičan broj! Prvi snimci blizanaca Petra Mitića i Ivane Pavković - Na koga vam liče bebe? (VIDEO)

Nedugo nakon venčanja par je dobio prvog sina, a potom i blizance koji su centar njihovog sveta.

Boško Karanović

 

Brak Ivane Pavković i Petra Mitića uzoran je, a oni supružici i roditelji za primer.

Komentari (0)

Loading