Celebrity News

Milica Gojković u Kanu predstavila novu seriju i trudnički stomak: Lepa glumica na leto će postati majka

Trudna Milica Gojković

Milica Gojković u Kanu predstavila novu seriju i trudnički stomak: Lepa glumica na leto će postati majka

Aleksandar Košutić

Svetska premijera serije "Sablja", na Kanskom festivalu serija, okupila je deo autorske ekipe, koja se u Beograd vratila sa nagradom za najbolji glumački ansambl. Trudna Milica Gojković primila je priznanje u ime kolega.

Profimedia

 

Lepa glumica prošetala je crvenim tepihom u dugoj slojevitoj haljini, koju je iskombinovala sa belim sakoom i patikama, i oduševila stajlingom. Društvo joj je pravio dugogodišnji partner, Aleksandar Košutić, inače direktor fotografije.

Pročitajte: Dragan Mićanović posle trijumfa u Kanu - Nagrada je otišla u prave ruke!

Trudna Milica Gojković otkrila je da beba stiže početkom leta. Trenutno je u sedmom mesecu trudnoće, a pošto se odlično oseća mogla je da putuje u Francusku.

Inače, u seriji "Sablja", koja privlači ogromnu pažnju javnosti, Milica igra novinarku Danicu. Taj lik je, kako je rekla, baziran na stvarnim ličnostima.

- Ogromna mi je čast što sam, zapravo, igrala heroine našeg društva, koje su mnogo uradile za naše novinarstvo. Bilo mi je uzbudljivo da gledam i slušam njihove intervjue, a onda i da primenim neke zanimljive detalje u svom liku.

Profimedia

 

Milicu Gojković, koja je rođena pre 35 godina, publika je upoznala u "Senkama nad Balkanom". Zapažene uloge ostvarila je u serijama "Besa", "Žigosani u reketu", "Nečista krv", "Bunar"...

Glumu je upisala iz četvrtog pokušaja, a diplomirala je u klasi profesora Nebojše Dugalića.
 

Komentari (0)

Loading