Celebrity News

Katarina Živković pozirala u crnoj uskoj haljini! Stomačić sve veći, a ona sve lepša (FOTO)

Trudna Katarina Živković izgleda lepše nego inače

Katarina Živković pozirala u crnoj uskoj haljini! Stomačić sve veći, a ona sve lepša (FOTO)

Amir Hamzagic/ATAImages

Sa činjenicom da je trudna Katarina Živković, mediji, pa i sama javnost, upoznali su se pre par nedelja.

Folk pevačica i bivša učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” dugo je ćutala da je u blagoslovenom stanju, a kada stomačić više nije mogao da se krije, izašla je pred novinare i sve potvrdila.

Pročitajte: Budući baba i deda! Roditelji Katarine Živković prvi put u javnosti, majka otkrila veliku istinu (FOTO)

Pojavila se u emisiji kod Ognjena Amidžića, a ono što je imala da kaže sve je raznežilo, neke čak i zaintrigiralo.

 

 

- U petom sam mesecu. Zaslužila sam da se povučem, ovo je blagoslov od Boga. Završila sam album, imala sam druge planove, ali ovaj mali život je prioritet - kazala je Kaća, a uprkos insistiranju voditelja da otkrije ko je otacobjasnila je zašto će taj podatak ubuduće skrivati.

- Želela sam da sakrijem muškarca i želim da tako ostane do kraja. Ne odgovara mi da se to zna. Ne volim da pričam o privatnosti, on nije iz javnog sveta - zaključila je estradna umetnica, čime je fanove, brojne pratioce na društvenim mrežama, publiku, novinare, pa i brojne kolege, ostavila u čudu.

 

 

Svi su se istoga trena zapitali zašto bi neko uložio toliki napor da sakrije emotivnog izabranika, ipak pošto je to njena odluka i stav, odlučili su da to poštuju.

Da li će trudna Katarina Živković sa dotičnim stati i na ludi kamen, ostaje da se vidi, a postoji nada da će baš tada u medije dospeti jedine fotografije njenog novog dečka i oca njenog budućeg deteta.

 

 

U Kaćin ukus niko ne sumnja, veruje se da je u pitanju atraktivan, zgodan momak, iz dobre porodice, vredan, dobrostojeći, kada se, međutim, sve to ostavi po strani, u ovom momentu i njoj i onima koji je prate i vole najvažnije je da se čuva, dobro hrani i donese zdravu bebu na svet zbog čega se, kako tvrdi, i povlači sa scene.

Pročitajte: I dalje smo u ljubavi! 10 godina od raskida Katarina Živković progovorila o Banetu, pa spomenula njegovu ženu

Verovatno će Kaća u ilegali biti bar godinu i po dana, a sudeći po njenom stomačiću u petom mesecu trudnoće, veruje se da će se ona u formu vratiti i pre predviđenog roka.

 

 

 

Komentari (0)

Loading