Celebrity News

Koja li je tajna Ekstra Nene? Ima 64 godine, a izgleda upola mlađe

Ekstra Nena se ne menja

Koja li je tajna Ekstra Nene? Ima 64 godine, a izgleda upola mlađe

Ata Images

Davne 1992. godine Ekstra Nena predstavljala je Jugoslaviju na "Pesmi Evrovizije". Na velikoj sceni zablistala je i glasom i pojavom, a numera "Ljubim te pesmama" i danas se sluša. Od tada je prošlo više od tri decenije, a Eskstra Nena se ne menja.

F.S./ATAImages

 

Pevačica, koja će ove godine nastupiti na festivalu "Beogradsko proleće", pojavila se na pres-konferenciji i sve ostavila bez teksta.

Pročitajte: Udala se za doktora nauka posle osam dana veze - Mislila da će provesti život zajedno, a usledio hladan tuš

Iako zvanični podaci kažu da Ekstra Nena ima 64 godine, u to je teško poverovati. Besprekorne linije i prirodne lepote, bez traga ikakvih intervencija, pevačica privlači pažnju gde god da se pojavi.

- Možda zvuči malo dosadno kada si uvek ista, ali sam ja zahvalna Gospodu što me je sačuvao - rekla je u intervjuu za Grand.

Ekstra Nena se ne menja, jasno je svima. Ali, ostaje pitanje – koja je njena tajna.

F.S./ATAImages

 

- Mogu da kažem da nisam urnisala sebe. Nisam onaj tip koji pije, puši. Ne izlazim noću, ne radim ništa što bi moglo da mi naškodi. Nekada samo malo više jedem ili se ulenjim, pa ne vežbam. Samo pokušavam da sačuvam ono što sam dobila od prirode - kaže Snežana Berić, kako glasi pravo ime Ekstra Nene.

Pročitajte: Ova žena je neverovatna! 30 godina posle nastupa na Evroviziji Ekstra Neni haljina iz Malmea stoji kao salivena (foto)

Smatra da je deplasirano pričati o godinama, pa ne voli kada čuje konstataciju: Jao, što si lepa za svoje godine!

F.S./ATAImages

 

- Valjda naša dela govore, a ne naše godine. Lepo je da ti neko kaže da dobro izgledaš i da sa svakom godinom dobijaš nešto, ali da ostavljaš suštinu koju si imao. Ja sam žena bez godina jer ne priznajem godine, nego dela.

- Okružena sam mlađim ljudima i nisam zaboravila nijedan trenutak svog detinjstva. Moj mozak i dalje razmišlja 200 na sat - poručuje lepa pevačica.

Komentari (0)

Loading