Celebrity News

Udala se za doktora nauka posle osam dana veze: Mislila da će provesti život zajedno, a usledio hladan tuš

Bivši muž Ekstra Nene je Miroljub Jevtić

Udala se za doktora nauka posle osam dana veze: Mislila da će provesti život zajedno, a usledio hladan tuš

ata

Pevačica Snežana Berić karijeru nikada nije gradila na skandalima. Njen životni put nije bio lak – pevanjem je počela da se bavi rano jer je sa samo 16 godina ostala bez roditelja.

Brinula je o sestri i sebi, a postala je jedna od najpoznatijih pevačica u tadašnjoj Jugoslaviji. Bivši muž Ekstra Nene je Miroljub Jevtić koji je, kako joj se tada činilo, bio njena životna ljubav.

Pročitajte: Problemi sa policijom i tajno venčanje - Ko je misteriozni bivši muž Ekstra Nene 

Udala se posle samo osam dana veze. Miroljub je tada bio na funkciji zamenika direktora „Železnica Srbije”, a pevačica je isticala koliko je srećna jer je pronašla zaštitnika.

– Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina. Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život – govorila je Ekstra Nena kojoj je muž bio na prvom mestu.

Ata Images

 

 

– Prijatelj mi kaže: ‘Vi ste kao latino serija’. To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu. Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti – rekla je svojevremeno pevačica, koja već godinama radi kao asistent na jednom privatnom fakultetu.

Razvod je usledio pre prve godišnjice braka jer se nisu poklopili po mnogim pitanjima. Posle toga Ekstra Nena se nije udavala.

Komentari (0)

Loading