Celebrity News

Dao bih sve bogatstvo da samo jednom popričam sa njim: Potresno priznanje Saše Popovića

Najveća tuga Saše Popovića nikada neće proći

Dao bih sve bogatstvo da samo jednom popričam sa njim:  Potresno priznanje Saše Popovića

Antonio Ahel/ATA Images

Saša Popović uprkos ogromnom bogatstvu koje poseduje trudi se da živi „normalnim životom". Možda zbog toga što je i sam potekao iz jedne zdrave svešteničke porodice i od malih nogu je imao sve što je poželeo.

- Ustanem već oko 6, 7, bukvalno pre roditelja, odmah obujem patike, uzmem loptu i odem da žongliram. Mnogo sam voleo fudbal - rekao je Saša, a potom se dotakao odnosa sa majkom i ocem, koji mu danas neizmerno nedostaju.

- Majka je odigrala veliku ulogu kada sam ja rekao da neću više da studiram. Otac mi je bio stvarno strog, a znaš kakva je majka, uvek kao "nemoj da ga diraš, molim te ostavi ga, nemoj, on voli muziku" - rekao je Popović kome se život iznenada promenio.

Naime, kada je imao tek 24 godine, dogodila se strašna tragedija. Njegov otac je izgubio život posle saobraćajne nesreće koju je doživeo na autoputu.

Ispred isključenja za Rumu, na njegov automobil naleteo je „mercedes” zagrebačke registracije.

Gubitak roditelja Popović je teško podneo.

 - Kada me je majka probudila i saopštila mi šta se desilo, bio sam kao hipnotisan. Posle mučne borbe za život, umro je u bolnici. Ni danas ne znam da li je vozač koji ga je usmrtio završio u zatvoru - rekao je Saša koga je ovo iskustvo trajno promenilo.

Kad čujem da neko ne priča sa roditeljima, bilo da je sa ocem ili sa majkom… Pa ja ne znam šta bih dao, sve bogatstvo, da Bog može da mi namesti da samo sat vremena popričam sa svojim roditeljima, pogotovo sa tatom - istakao je Popović.

Pročitajte: Dosta sam ćutala! Suzana Jovanović progovorila o razvodu - Ne želim da budem druga

- Izgubiti roditelja je veoma teško iskustvo. Dok je bio živ, sećam se da me je uvek nerviralo sve što je moj otac izgovarao.

Posle njegove smrti, kad god bih donosio neku važnu odluku, razmišljao sam kako bi se on postavio u toj situaciji - ispričao je za medije Popović koji bi, kako kaže, zamenio sve bogatstvo kojim raspolaže za sat vremena priče sa svojim roditeljima.

Saša je od 1988. godine u braku s pevačicom Suzanom Jovanović, a njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

 

Petar Đorđević

 

 

Oni imaju ćerku Aleksandru koja ne voli medijski da se eksponira, a Saša je Suzaninog sina iz prvog braka prihvatio kao svog.

Suzana i Saša nikada nisu bili na meti tračeva i njihov brak, čini se, ništa ne može da uzdrma.

Komentari (0)

Loading