Celebrity News

Dosta sam ćutala! Suzana Jovanović progovorila o razvodu: Ne želim da budem druga (FOTO)

Razvod Suzane Jovanović i Saše Popovića često je tema medijskih nagađanja

Dosta sam ćutala! Suzana Jovanović progovorila o razvodu: Ne želim da budem druga (FOTO)

Da li je razvod Suzane Jovanović i Saše Popovića zaista na pomolu svi su se zapitali, a sve zbog medijskog nagađanja da među poznatim supružnicima nije sve kao pre. 

Stihijski se povela priča i o tome kome će šta od imovine da pripadne, a najviše se govorilo na temu povoda za razvod. Spekulisalo se, naime, ko je od supružnika napravio grešku i samim tim naveo drugu stranu da pokrene priču o razlazu. 

Pročitajte: Kume, zar i ti? Saša Popović i Žika Jakšić prekinuli kumstvo zbog OVE POZNATE ŽENE! Pogledajte fotografiju koja će Suzani slomiti srce

Razvod Suzane Jovanović i Saše Popovića, na svu sreću, ostao je samo na nivou medijskog nagađanja.

ATA Images

 

Prava istina je da se muzički par voli kao prvog dana, čemu svedoče osmesi i pogledi kad god se zajedno pojave na javnim događajima, a tu su i njihovi brojni intervjui u kojima se može pročitati samo topla porodična priča.

Suzana je svojevremeno za Story čak napomenula da je tokom godina bilo onih koji su sve činili da je od Saše razdvoje, ali da je ljubav pobedila, što se i u ovoj prilici pokazalo.

Petar Đorđević

 

Nije medijima pošlo za rukom da unesu nemir u porodicu Popović, koja je očigledno stamena i skladna. 

Razvod kao opcija, iz priče supružnika, nikada se nije dovodio u pitanje, a bilo kakvu trzavicu pevačica i muzičar rešavaju odmah, ne čekajući da se problemi nagomilaju. 

Suzana je, vodeći se iskustvom iz prvog braka, ozbiljnije pristupila drugom, a malo više o bivšem izabraniku, sa kojim ima sina Danijela, i razlogu rastanka od njega tek nedavno je prvi put progovorila.

Kazala je da u njihovom odnosu nije bilo mnogo neslaganja, da u braku ona nije bila nezadovoljna, ali da se za razlaz odlučila kada je čula da nije jedina u životu svoga supruga. 

Pročitajte: Povratak stare ljubavi izazvao HAOS - Veliki potres u domu Saše Popovića i Suzane Jovanović, 30 godina pada u vodu

Brak je, po njenim rečima, tada počeo da se ruši jer nije želela da bude druga, niti da je neko gleda u oči i laže. Muke su trajale sve dok na kraju nije odlučila da spakuje kofere i odseli se sa sinom. 

Danas je to deo njene davne prošlosti.

Komentari (0)

Loading