Celebrity News

Branka Nevistić, Marija Tarlać i Jovana Joksimović pokazale kako se zabavljaju žene milionera (FOTO)

Žene milionera neke stalno, neke povremeno deo su javne scene, stoga ih mediji prate u stopu

Branka Nevistić, Marija Tarlać i Jovana Joksimović pokazale kako se zabavljaju žene milionera  (FOTO)

Instagram/ivanadelta

Kada žene milionera odluče da dan provedu u prirodi bez muškaraca. to izgleda vrlo inspirativno, zatim relaksirajuće, a potom i pomalo luckasto i detinjasto, jer podseća na mladost i bezbrižnost.

Branka devojačko Nevistić, udata Grujić, Marija Tarlać, Ivana Mišković Karić i Jovana Joksimović izuzetno su uspešne i istaknute u svojoj profesiji, ipak nikako se ne sme zaboraviti da im i muževi na poslovnom planu nižu uspehe, što rezultira pomenutim milionima na računu.

Pročitajte: Marija Tarlać se OŠIŠALA NA KRATKO - Odsekla je svoju dugu plavu kosu i teško ćete je prepoznati! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Reklo bi se da su pomenute dame tek žene milionera, ali ne, one su zapravo stub kuće, nosioci važnih odluka i takozvani vrat koji pokreće glavu porodice, a koju suprug predstavlja.

Instagram/ivanadelta

 

Glava ili vrat nema velike razlike, ako se uzme u obzir to da su i Joksimović i Grujić, pa i Karić i Tarlać najveće uspehe nanizali baš pokraj ovih dama.

Sklad kojim sve četiri mogu da se pohvale očitava se na njihovim nasmejanim licima, a potpuno je prirodno što povremeno vole da se izmeste iz zone komfora, ostave decu i muževe njihovim obavezama, a one za svoju dušu urade nešto divno i relaksirajuće.

Primetno je da su Branka, Marija, Ivana i Jovana, kao i supruga Dragana Stojkovića Piksija, Snežana Stojković, nerazdvojne.

Instagram/ivanadelta

 

Odlične su prijateljice, koje se ispomažu, poveravaju tajne, dok istovremeno zajedno smišljaju planove za nove avanture, a jednu su čak nedavno podelile i sa instagramerima.

Ako je suditi po slikama objavljenim na profilu Ivane Mišković Karić, a potom i Branke Grujić, reklo bi se da je ženska ekipa iznajmila kuću u prirodi sa prekrasnim pogledom na reku i ravnicu.

Pročitajte: Sin slomio srce Jovani Joksimović - Još ne mogu da se oporavim

Muzika u pozadini samo je šlag na torti, a igranje po travi melem za dušu svih onih koji su ovaj prizor mogli da vide.

Instagram/ivanadelta

 

Žene milionera očigledno umeju ludo da se zabavljaju, uživaju u svakom danu i sitnicama koje drugi možda i ne primećuju.

 

 

Komentari (0)

Loading